Last news in Fakti

5 Април, 2018 20:25, обновена 5 Април, 2018 20:26 34 144 35

Синът на избягалия Пелов проговори пред камера

  • владимир пелов-
  • бягство-
  • затвор

Надявам се баща ми да е добре, не е правил опит да се свърже с мен

Синът на избягалия Пелов проговори пред камера - 1
Снимка: bTV

Надявам се баща ми да е добре, не е правил опит да се свърже с мен. Надявам се да е жив и здрав, да имам някаква вест, просто нещо от някъде. Това каза синът на Владимир Пелов – затворникът, който избяга от Централния софийски затвор преди три дни.

Той беше задържан от полицията във връзка с разследването, но днес беше освободен. С него разговаря репортерът на bTV Венелина Григорова.

21-годишният студент по педагогика казва, че почти не си спомня последните три дни. Казва, че не знае къде се намира баща му, а новината за бягството научил от полицията.

Полицията го открива в дома му в Ботевград. „Казаха, че баща ми е избягал от затвора. Аз не знаех как да реагирам, не очаквах”, разказва синът на затворника, който също се казва Владимир.

Минути по-късно той е откаран в полицията, където за разговор го очаквал началникът на районното управление в Ботевград.

„Аз го попитах дали съм задържан, той отговори, че не съм. Исках да изляза от стаята, той запречи вратата с тяло и не ме пусна. Проведе разговор по телефона – излъга, че съм се държал агресивно и съм го блъснал”, разказва момчето.

„Каза, че ме задържа за влизане с взлом в гараж с цел кражба”, допълва още той.

По-късно Владимир бил разпитван и за бягството на баща си, но отказал да говори без адвокат, защото „видях как могат да извъртят нещата”.

От МВР помолиха всички граждани за съдействие, като до момента са подадени над 100 сигнала за избягалите затворници, 30 от които по-сериозни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юююбряяяяя

    47 24 Отговор
    Да бъдат разстреляни за надзидание. Не може цяла държава да трепери и харчи народни пари за една измет!
  • 2 1234

    83 10 Отговор
    Мръсните ченгеджийски номера, край нямат. Некадърни глупаци, не стават за нищо!!!!!

    Коментиран от #25

  • 3 и ТЕ ТАКА

    61 5 Отговор
    Тия надминаха по наглост Държавна Сигурност и Народната Милиция.
  • 4 Член

    57 6 Отговор
    Мързеливците биха натопили и Христос,че е крал от църквата само и само виновен да има.
  • 5 Waffen SS

    21 82 Отговор
    Да приберат туй нещо в някоя тъмна стая и да го изтезават денонощно, докато баща му не се предаде сам. Па ако не се предаде в определения срок бащата, сина да бъде обезглавен. Доказан метод!!!

    Коментиран от #7, #16, #17

  • 6 Киро

    15 7 Отговор
    Ушев педер_с 1312
  • 7 Салам Алеко

    66 7 Отговор

    До коментар #5 от "Waffen SS":

    Никой не си избира родителите! Виж кви глупости си писал! Туй нещо е наш съгражданин, не е извършил престъпление!

    Коментиран от #8, #9, #10

  • 8 Waffen SS

    12 64 Отговор

    До коментар #7 от "Салам Алеко":

    Аз само казвам какъв доказано работещ метод може да бъде използан. Това че е трудно разбираем от джендъри като теб, си е само ваш проблем.

    Коментиран от #22, #35

  • 9 Waffen SS

    12 52 Отговор

    До коментар #7 от "Салам Алеко":

    Ако искаш бърз резултат, това са начините. Действат безотказно. Доказало го хора: Сталин, Мао, Хитлер и др.
  • 10 Waffen SS

    13 41 Отговор

    До коментар #7 от "Салам Алеко":

    Виж в северна корея някои смее ли да избяга или да направи нещо подобно като тия. Защото знаят че ще изпотрепят близките им. Така по просто да го обясня като за твоя ограничен умствен капацитет. Дано сега да си разбрал какво говоря. Ултиматум да се предаде сам, използвайки близките му.

    Коментиран от #13, #15, #21

  • 11 Ескимос

    29 0 Отговор
    Дайте да говори жената или децата на онзи на когото са опряли пистолета в главата те какво ще кажат.Както и на ограбените и убити от този психопат.На такива въобще не трябва да им се дава думата

    Коментиран от #20

  • 12 мормот

    14 10 Отговор
    този лъже като дърт римлянин
  • 13 Да те €beMф гз

    28 6 Отговор

    До коментар #10 от "Waffen SS":

    Оди у Северна Корея бе слънчице.
  • 14 978

    44 2 Отговор
    Никой няма дя съдейства на полицията. Защо те самите не спазват законите и правата на гражданите. Така те се превръщат в престъпници.

    Коментиран от #27

  • 15 Салам Алеко

    18 7 Отговор

    До коментар #10 от "Waffen SS":

    Ти другар си болен! И там бягат! Ама не обиждай за капацитетби други, вече сме в 21 век, а ти още градиш живота с идеите от 20-ти!
  • 16 Коко

    20 5 Отговор

    До коментар #5 от "Waffen SS":

    А Бе тебе ако те изтезаван така добре ли ще ти е, не си си пил лекарствата. Или май вече са те.....
  • 17 Жална ти майка

    22 8 Отговор

    До коментар #5 от "Waffen SS":

    Твоят баща да не би да е "цвете за мирисане"? Пожелавам ти да те арестуват заради негови прегрешения, пък било то и фалшиви и да ти се случи това, което желаеш за другите!
  • 18 вафел

    15 3 Отговор
    И при тези обстоятлства на извратени ченгеджииски номера,кои ще им съдеиства,та нали веднага ще ти врътнат номер,че си им съучастник на бегълците.
    Ченгетата и надзирателите са под един знаменател.Те ги пуснали да избягат,а сега търсят съдеиствие.
    По баи Тошово време имаше солидарна отговорност.Всички надзиратели щяха да бъдат осъдени поне на по 2 и 3 години ефективно,да не говорим,че щяха да лежат поне по 1 година в Белене,докато ги преведат в Ловешкия
  • 19 Криеница

    6 1 Отговор
    Ама това няма да продължи така. Ограждайте София за винаги ама затворниците вече са на другия край на планетата лежат на шезлонг под чадъра на плажа с черни очила и си пият смути. А вие ги търсите ще има да ги търсите цял живот. Докато не се издадат с грабеш , убийство което е невъзможно. Сега умните престъпници гледат да избягват да правят такива неща колкото да им се иска.
  • 20 Фтътк

    9 2 Отговор

    До коментар #11 от "Ескимос":

    Теб за мангалите където са тормозели цял Ботевград ли ти е жал дори заслужава награда задето ги фитнал

    Коментиран от #30

  • 21 ghost

    6 3 Отговор

    До коментар #10 от "Waffen SS":

    Лекувай се, loser.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 СМЕШНИКА

    8 1 Отговор
    Този изглежда умен! Нашата нещастна полиция бая ще се поизпоти!
    Щом пак са почнали със селските номера от времето на социализма, пак ще се издънят! Както стана с банкоматните обирджии!
  • 25 СМЕШНИКА

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "1234":

    АБЕ, ТЕЗ ченгета, ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ЗЕМАТ,БЕ, ЗА ТУЙ КОЕТО НЕ ВЪРШАТ!
  • 26 Анонимен

    8 1 Отговор
    Момчето не лъже,и казва истината засега А за адвоката и полицаите е мноого прав ,защото после иди доказвай ,че нямаш сестра
  • 27 Fakт

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "978":

    Поинтересувайте се КОЛКО ОТ ИЗВЕСТНИТЕ БАНДИТИ В БГ. СА БИВШИ И ДЕЙСТВАЩИ ПОЛИЦАИ И ВОЕННИ ? КОЛКО СА УБЙИСТВАТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ТЯХ ?
  • 28 Вафла

    5 1 Отговор
    Еми само мъжете правят убийствата рекетите. От какво се дължи това? Чух някъде че тези неща стават с мъжете защото не са сексуално задоволителни от жените май незнам. Или пък просто някой хора се раждат зли с зъл мозък. Имаше видео в утюуб как казваха че ще направят така да предвидят кое дете се ражда с зъл мозък с някаква технология. Пелов е бил дете с зъл мозък и той е ревал кат всички други деца при раждане а сега виш какво прави отнема животи за какво? Това някакво пристрастяване ли е да убиваш хора вместо само да ги раниш и избягаш. Обира с златното ателие трябваше да раниш човека не да го убиваш а и онези братя рани ги заплаши ги бягай а той ги е убил сигурно нещо лично е било. А убития мъж и жена в 1996 рани ги в краката и бягай той ги е убил за 300 лв не разбирам това мислене и поведение.
  • 29 незнайко

    3 4 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: 21-годишният студент по педагогика казва, че почти не си спомня последните три дни. ) Да не е бил ДРОГИРАН, че не си спомня ??? И този ще учи децата ни !!!
  • 30 Ескимос

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Фтътк":

    Не жал ми е зс такива като теб които не са имали досег с психопат като този.Те винаги са невинни ,а всъщност са безчувствени.Като им гледам приятелите жалка работа.
  • 31 Петко ефенди

    1 0 Отговор
    Ще му хванете..торбите на Пелов,това не е някой овчар от Долно Нанагорнище за да не знае какво прави.15дни да отшуми скандала и ще си пее скасе скасе на плажа в Миконос и ще го боли...зъба за вас от милицията.Пък оня от СДВР дя казва че е локализиран в София,може даже да е засечен да си купува диунер от Арабите хахаххах смях в залата другари и другарки.Ако още я имаше рубриката от 1995 в 24часа виц на деня това да е взело награда до 31ви декември хахахаха
  • 32 Еееееееииии

    0 1 Отговор
    Дано не ги открият
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Eeeeuuu

    0 0 Отговор
    Waffen SS***
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.