Last news in Fakti

7 Април, 2018 10:22 6 846 6

Избягалите затворници са имали поне петима ятаци

  • бягство-
  • затворници-
  • софийски затвор

Поне петима души са съдействали за бягството на Владимир Пелов и Радослав Колев от софийския централен затвор. Според разследващи разказаха има постъпили оперативни данни, според които бегълците са били подпомогнати логистично от най-малко петима души.

Единият отговарял за финансите, защото двамата не са разполагали с пари в брой в зандана. Други двама ятаци са се грижели за осигуряването на автомобил и квартира на бегълците. "Предполагаме, че става въпрос за изоставена къща или постройка", споделиха ченгетата.

По думите им още двама души се предполага, че са ангажирани с това да им носят храна и провизии в скривалището, написа в. Телеграф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефтини сензации

    18 0 Отговор
    Е начи щом са имали ятаци, начи са шумкари. И чакат дивети септември, да се покажат
  • 2 МИ ДА ТВА СА ПАРТИЗАНИТЕ

    5 1 Отговор
    ОПЪЛЧИЛИ СА НА СИСТЕМАТА. ТО ДРУГ НЯМА КОЙ.
  • 3 Депутат

    3 1 Отговор
    За петимата ятаци разбрахме за кого са полагали грижи. Остава да разберем останалите 235 ятака в държавата за кого полагат грижи????????
  • 4 ятак

    3 1 Отговор
    Днес ще хапнат агнешко.
  • 5 месара

    2 1 Отговор
    ятаци неятаци на тия двамата дните им са преброени, най вероятно ше ги намерят "самоубити" (което ше е най добре)! боклука трябва да се "чисти"!!!
  • 6 впечатлен

    0 0 Отговор
    Като разбрали, че се готвят да бягат, какво направили? Ами спрели ги от работа. Такива мерки взели. И така им дали възможност да се подготвят като хората за бягство. Браво на тях! Че то и граф Монте Кристо избяга, нали така? Та какво остава за Владимир и Радослав. Ех че хубави български имена! Сигурно са от партизанско потекло. "Опълчили се на системата. То друг няма кой!" Някой да седне и да напише едно партизанско стихотворение за тях, може и песен да съчини... Ний идем бодри партизани... Да живеят ятаците! Че без тях ни сирене, ни кашкавал, ни хляб! Та таквиз ми ти неща!