Last news in Fakti

30 Януари, 2012 18:33 5 288 9

Спипаха Мечо не платил бензин за 152 лв

  • бургас-
  • мечо-
  • бензин-
  • не е платил

С него са задържани още двама криминално проявени

Криминално проявен "пропуснал" след като заредил за 152 лева гориво да си го плати. Случката се разиграла на 29.01.т.г. около 22.00 ч. на бензиностанция «ШЕЛ» в кв. «Победа» в Бургас, където  за зареждане спрял лек автомобил  «Ауди А 3», с бургаски регистрационни табели. Мъжът, управляващ автомобила, заредил газ и бензин за сумата от 152 лв., като без да заплати отпътувал в неизвестна посока.
Петнадесет минути по-късно автомобила е засечен в Централна градска част от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, като своевременно е спрян – констатирано е, че «Аудито» е управлявано от криминално проявения за кражби А.Ф., 27 годишен от Бургас, по прякор «Мечо». Регистрационните табели на «Аудито» по време на зареждането от бензиностанцията са били недействителни, тъй като малко по-рано са били откраднати от друг лек автомобил и монтирани за да заблудят служителите в бензиностанцията. С автомобила са се придвижвали и криминално проявените : Р.Г., 24 годишен от Средец и Д.С., 23 годишен от с. Дебелт, по прякори съответно «Игуана» и «Ламята» / същите са част от групата, извършвала въоръжените грабежи на магазини в Централната градска част и на бензиностанции в Бургас, Сливен и Поморие през септември 2010 година/.
Припомняме, че Р.Г. и Д.С. в съучастие с 21 годишния И.Г. - «Шливата» бяха задържани от служители на ОДМВР – Бургас, като делото им за 14-те случая на въоръжени грабежи в момента е в съдебна фаза. Впредвид правната сложност на случаите обаче, срокът на едногодишното им задържане в следствения арест е изтекъл, поради което мъжете отново са на свобода.
При извършеното претърсване на . «Ауди» - то е открит газов пистолет, за който «Мечо» заявил, че е закупен от бургаски магазин. В момента се извършват оперативно-издирвателни мероприятия с цел установяване съпричастността на лицата към извършването на други престъпления на територията на Бургас и страната. Тримата мъже са задържани в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас за срок от едно денонощие, като предстои извършването на серия от процесуално-следствени мероприятия за установяване на цялостната им престъпна дейност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бово

    0 0 Отговор
    разстрел от упор за вси4ките на центъра в града......само така могат да се озаптят и колегите им престъпници
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 мечо

    0 0 Отговор
    браво на мечо и тайфата.вземете пример от мечо.
  • 6 Ангелчо

    0 0 Отговор
    Ето, на , пак груб полицейски произвол. Абе кога ще спрете бе ? Оставете ги хората на мира. Какво толкова че са налели бензин назаем? И какво е това "криминално проявени"? Я да не обиждате !
  • 7 коко

    0 0 Отговор
    той и Мечо Пух е много разсеян.случва се...
  • 8 ........

    0 0 Отговор
    Този Мечо си е помислил,че нещата стоят както с тока му.
    Може би за "МЕЧОВЦИТЕ" в България всичко трябва да е безплатно.
  • 9 joro

    0 0 Отговор
    To se e vidqlo 4e trqbva da si tursq o6te edin 4ift registracionni nomera za kolkata ,pa neka si vdigat gorivata.........................