Last news in Fakti

20 Април, 2018 14:00 855 2

Условна присъда за хулиган, плюл полицаи по време на мач

  • хулиган-
  • условна присъда-
  • футболен мач

Айде бе, вижте тия колко са малко! Ще ги пометем, ще ги смажем!, призовавал Йорданов

Осъдиха Симеон Йорданов за това, че на 15 октомври 2016 г. на Национален стадион „Васил Левски“ е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

На висок глас отправял репликите: „Айде бе, вижте тия колко са малко! Ще ги пометем, ще ги смажем!“ и сочел с пръст полицейските служители Н., Х. и С. След това Йорданов се изплюл на визьора на каската на С. и хвърлил запалена цигара по полицейския служител Н., която го ударила по дясното рамо в близост до каската.

В отговор на разпореждане да преустанови действията си, Йорданов отправил цинични реплики към полицейските служители, след което отново наплюл по визьора на каската С.

Извършеното от Йорданов деяние по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост. На Йорданов е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от осем месеца, изпълнението на което е отложено за срок от три години, като към момента на извършване на престъплението той е бил неосъждан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАСС

    3 0 Отговор
    ЕФЕКТИВНО А НЕ УСЛОВНО !
    МАЛОУМНИ СЪДИИ
  • 2 Що бе

    1 1 Отговор
    Щом за убийство на пътя е условно