Last news in Fakti

20 Април, 2018 14:47 1 978 4

Наркоакция в "Столипиново", четирима арестувани

  • столипиново-
  • акция-
  • наркотици-
  • наркоразпространение-
  • пловдив-
  • хероин

Открити са хероин, марихуана и синтетична дрога

Наркоакция в "Столипиново", четирима арестувани - 1

Специализирана операция за пресичане и предотвратяване на разпространението и употребата на наркотици бе проведена в сряда на територията на пловдивския квартал "Столипиново“.

Служители на Шесто РУ в града са задържали четирима души, общо са иззели над 7,4 грама хероин, приблизително същото количество синтетични канабиноиди и марихуана. При процесуални и следствени действия в къща с прилежащ павилион, стопанисван от 49-годишна жена, униформените открили 103 пакетчета психоактивно вещество от рода на синтетичните канабиноиди и 15 пакетчета хероин.

На ул. "Буная“ с пликче хероин бил хванат 31-годишен, а на ул. "Сокол“ от 41-годишен били иззети 23 пакетчета с подобно съдържание. Друг мъж на 41 години пък бил засечен дрогиран да управлява лек автомобил BMW на ул. "Ландос“. При последвал личен обиск у водача били намерени 0,332 грама марихуана.

Тримата пловдивчани са криминално проявени и осъждани. Заедно с жената те били задържани за срок до 24 часа в ареста на районното управление. По случаите са образувани бързи производства. С постановление на районната прокуратура мярката на единия 41-годишен извършител е удължена до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нема

    8 0 Отговор
    Нема гета - нема проблем.
  • 2 Етка

    16 0 Отговор
    0,332 грама, това е четвърт цигара, това ли е борбата с наркоразпространението.. Млади, тръгвайте си от жалката ни държавица или каквото остана от нея... 23 пакетчета + 100 и кусур пакетчета, от които са иззети общо 7 грама, за сведение това са две пакетчета захар за кафе, какъв пласмент, какви пет лева, да, купили са си, наркомани са, сега ще изгорят, но онези с тоновете и парите по партийните каси после продължават да шмъркат най-качествения кокаин и да се возят в луксозните джипове.. Мъка, мъка..

    Коментиран от #3

  • 3 Пешо

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Етка":

    Няма борба с разпространението на наркотици, има само цирк!
  • 4 Овен

    2 0 Отговор
    Наркоакция хванали някакви си 0.00 грама смешници мафиотска държава в Столипиново се въртят стотици килограми наркотици но тия са от герб и тартора им е...а познайте кой...