20 Април, 2018 15:05 2 884 2

Заловиха крадлите на дрехи в Бургас

  • бургас-
  • дрехи-
  • кражба

От прокуратурата настояват за затвор или обществено полезен труд

Заловиха крадлите на дрехи в Бургас - 1

Двете жени, които бяха заснети от охранителна камера на бутик в центъра на Бургас да задигат маркови дрехи, са арестувани, става ясно от съобщение на Районната прокуратура в града.

Държавното обвинение иска зад решетките да остане Гюлсевен Ш., която краде якето. Засега за дъщеря ѝ Филиз М. няма да се иска постоянна мярка, но и тя ще бъде обвинена за кражбите.

От прокуратурата уточняват, че 53-годишната Гюлсевен е привлечена под отговорност по престъпление по чл. 194, ал. 1 от НК. Грозят е до една година затвор или полагане на обществено полезен труд.

Предстои съдът да насрочи мярката за разглеждане.

Припомняме, че двете бяха заснети с охранителна камера да обират бутик в центъра на Бургас. По думите на собственичката се оказа, че това е поредна тяхна кражба, но предишните случаи били счетени за маловажни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ford Prefect

    11 0 Отговор
    Защо ли имената не ме учудват?
  • 2 Пешо

    3 1 Отговор
    Прокуратурата са боклук.