1 Май, 2018 09:51 4 187 7

Красивата Вилислава, която загина след инцидент с АТВ, оставя 2- годишно сираче

  • атв-
  • жена

Младата жена наскоро се сдобила с мощното возило и често я виждали да препуска с бясна скорост из селото

Вилислава Русева е младата жена, която днес загина при инцидент с АТВ в Пловдивско. Трагедията се разигра днес в пловдивското село Белащица, на обходен път край селото, съобщава сайтът „Флагман“.

Вилислава е майка на 2-годишно дете. Жената отскоро се заселила при баба си в Белащица.

Според жители на селото младата жена наскоро се сдобила с мощното возило и често я виждали да препуска с бясна скорост из селото.

Преди дни хора от селото споделили устно с местния полицай, че жената може да направи някаква беля и помолили да се вземат мерки, пише "Марица".

"Ето че закъсняха. Много жалко, беше младо, красиво и много добро момиче, коментираха в селото днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мнение

    24 1 Отговор
    Младо и красиво, може би, но чак добро, едва ли. Да препускаш с мощното возило из село, като пренебрегваш опасността да прегазиш човек или животно, не е признак нито на доброта, нито на здрав разум. Жалко за младата майка и най-вече за детенцето, което така и няма да я помни. Млади, стари и на средна възраст, преди да се фукате с мощните си коли, мислете!
  • 2 кучето шаро

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    АТВ-загина-Белащица
    АТВ се заби в дърво, 25-годишна загина на място

    Публикувана: 30 Април, 2018 18:24
  • 3 Orthodox

    11 1 Отговор
    Жалко и за жената, и за детето, но какво друго да кажем, освен "каквото търсила - намерила". Особено когато човек е родител с малко дете, трябва да проявява повече отговорност и здрав разум, но при някои просто не се получава. Така са възпитани вероятно...
  • 4 диди

    9 1 Отговор
    От доста дълго време е дърпала дявола за опашката.И накрая белята е станала.
  • 5 гост

    13 0 Отговор
    У нас никой не уважава защитното облекло. Каски, ризници, протектори, ръкавици, никой не слага подобна защита особенно при крос. Тениска и къси гащи не могат да те опазят от камък, но една кора пред гърдите или каска на главата може. Тук идва вече гъзарията, че никой няма да те познае със защитно облекло, но пак е по-добре така отколкото да не те познаят на погребението.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.