Last news in Fakti

3 Февруари, 2012 21:02 1 652 0

Подпалвачът” – хулиган Ковачки остава в ареста

  • юлиян ковачки-
  • подпалвач-
  • хулиганство-
  • запалени коли
Подпалвачът” – хулиган Ковачки остава в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Соченият за столичен подпалвач на коли Юлиян Ковачки остава в ареста, реши съдът. Преди дни мъжът от ж.к.„Младост”, където изгоряха най-много автомобили, бе задържан отново с обвинение за хулиганство.

Този път той се напил в заведение и заплашил, че ще го запали. Заканата била отправена към персонала на заведение в Студентски град. След това Ковачки се нахвърлил върху полицаи в районното и започнал да чупи инвентар.

Според прокуратурата това е поредното му хулиганство.

29-годишният мъж бе задържан през декември за серия палежи на автомобили в кварталите „Младост” и „Хаджи Димитър”. Тогава за залавянето му съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов.

На 27 декември Софийски апелативен съд го освободи от ареста. Магистратите го пуснаха поради липса на доказателства. Въпреки това Ковачви е с прозвището на сериен пироман.

Ковачки е сирак и е имал тежко детство. Той отрича да е виновен, обяснявайки че просто минавал покрай колите и те пламвали.

"Това, че постоянно съм бил очевидец на пожарите, не означава, че съм аз. Аз просто минавам от там почти всеки ден. Почти всеки ден обикалям почти целия квартал "Младост", защото имам приятели там", обясни тогава той.

Той е осъждан четири пъти - съден е за хулиганство и за шофиране в нетрезво състояние, като последните 3 присъди са от 2011 година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА