21 Май, 2018 12:32 2 499 3

Задържаният в Марсилия българин е издирван за убийство

  • марсилия-
  • българин-
  • убийство-
  • интерпол

Задържаният в Марсилия българин е издирван за убийство. Това обявиха от дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ – МВР.

Мъжът е обявен за международно издирване през 2012 г. с Европейска заповед за арест във връзка с извършен от него опит за убийство през 2010 г. и влязла в сила присъда „лишаване от свобода“ за срок от 6 години.

По информация на Посолството ни в Париж, в Марсилия е бил задържан български гражданин във връзка с издадена в България Европейска заповед за арест, потвърдиха и от МВнР. Самоличността на задържания е установена и е известна на българските компетентни органи. Наложена му е мярка задържане под стража.

По информация на дипломатическата ни мисия във Франция към момента няма потвърдени данни за подготовка на терористичен акт от страна на задържания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нюз

    28 1 Отговор
    Забелязвам, че когато умишлено крият името в първоначалните информации и натъртват на "български гражданин" и "българин" обикновено става въпрос за някой от двата небългарски етноса !
    За да няма спекулации по въпроса име и снимка !
  • 2 Иванов

    4 3 Отговор
    Те французите го казаха- чеченец, говорещ на руски. То, вярно, че чеченците са си българи, но кой му е дал бг паспорт на този?
  • 3 Еретика

    1 0 Отговор
    Интересно на българските компетентни власти,че то в България има ли такива.Тук има Б.Борисов и цвък Цветанов.