Last news in Fakti

28 Май, 2018 10:00 2 232 9

Военен към тъщата: Боклук дебел, ще те направя на луканки

  • тъща-
  • закани-
  • нено денев-
  • дора иванова

Пловдивчанинът отива на съд за закани

Военен към тъщата: Боклук дебел, ще те направя на луканки - 1

Военен от Пловдив отива на съд за закани срещу тъщата. За няма и 90 минути мъжът под пагони пратил общо 110 есемеса със закани. Той обвинявал майката на бившата си жена за развода и не можел да се примири с намесата ѝ в семейния му живот. Случаят е от 2017 г. и след едногодишно разследване вече е подхванат от военния съд в Пловдив, където ще отговаря по обвинение за закана за убийство.

„Ако те видя, ще те удуша с два пръста”, „Боклук дебел” и „Ако не си взема детето, ще те направя на луканки” са само част от заплашителните му есемеси, пратени на телефона на тъщата Дора Иванова.

Нено Денев живеел със съпругата си Стефка в апартамента на нейните родители. Двамата имали 5-годишен син. През 2017 г. военният се изнесъл от апартамента и месец по-късно Стефка подала жалба срещу него. Тя се оплаквала от агресивното му поведение, но заради липса на доказателства, не се стигнало до дело. Така Нено продължил с агресията, като на 23 септември м.г. през нощта, започнал да изпраща есемеси на тъщата.

„Ще си платиш за всичко”, се заканвал той. В друг есемес написал, че е онкоболен и му е все тая дали ще умре в затвора или в болница. Тъщата се изплашила много, защото знаела на какво е способен бившият ѝ зет. Тя е подала граждански иск срещу бившия си зет. Не криела, че много се страхува от него, тъй като апартаментите им били наблизо. Дъщеря ѝ се била оплаквала, че при един от скандалите им той опрял нож в гърлото ѝ. А когато се разделяли, я заплашил, че ще я пребие и ще си вземе сина им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    11 2 Отговор
    Ха хааааа. Тъщата а......
  • 2 Шаран БГ

    8 2 Отговор
    А бре Нено, не знаеш ли, че от дебела ......доста сланина ще осолиш, ама хубава луканка не става ??
  • 3 Гоуст

    16 1 Отговор
    А Нено кой ще защити?
    Все изларвате жените чисти сълзици, а никой не казва на какъв психически тормоз могат да те поставят. Щом и тъщата е намесена, то работата е дебела

    Коментиран от #5

  • 4 Мнмнмнмнмн

    1 11 Отговор
    Мн сте смотани хората са подложени на психически и физически тормоз а вие изкарахте тоя боклук жертва молете се на вас да не ви се случи
  • 5 хахах

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "Гоуст":

    брачет кой да защити некъв пълен дебил отишъл да живее в апартамента на тъщата това е "мъж"с дете и жена по на там си прави изводите сам в БГ пълно с такива мъже ама да се напъне нещо да направи да се изнесе примерно тц така е удобно познавам няколко такива мърлячи и всички до един ги изгониха посе някой друг им виновен хахах

    Коментиран от #6, #7

  • 6 qqqqqq

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "хахах":

    Защо да ставаш роб на банките, когато има свободен апартамент. А това с луканката много ми хареса, само че ще е мека и мазна. Минал съм по подобен път, Давах години наред, но когато ми се наложи да свия кранчето станах най лошия човек на света. Монетата има две страни.
  • 7 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "хахах":

    Ей много си отворен, явно само ти знаеш дефиницията на мъж. И аз съм живял за няколко години докато съберем за собствено жилище, за да не се дават грешни пари за наеми и банки в този период. Щом се разбирате с родата и те поканят е нормално и далновидно, но винаги трябва да си знаеш, че ако се разпаднат нещо взаимоотношенията трябва да си готов за бързо изнасяне. Затова се казва, че доведен зет си слага обувките с върха навън, да са му готови. Това не те прави по-малко мъж, и обратното не си по-голям мъж ако отидеш и се заробиш с кредити или си даваш всичките пари за наем и транспорт, само и само защото според теб един мъж трябва осигурява винаги къщата, без оглед какво му коства. И след 5г. като си осигурил квартирата, а нямаш пукнат лев какво правиш?
  • 8 ПРАВОВИЯ РЕД Е ЛОШ

    2 1 Отговор
    Ако военния имаше законно право над децата си нямаше да се стига до тук ами тъщата щеше да лежи в затвора . След като разни всякакви имат повече права върху детето вместо баща му ще бъде така . Бащата ще се налага да защитава детето си от тъщата само по такъв начин - като я направи на луканки ! ! За съжаление закона за семейството е направен умишлено и съзнателно такъв че да бъдат изнудвани източвани и тормозени бащите . Те са по-платежоспособни следователно те ще бъдат източвани от съдийската система ! За жалост .
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.