Last news in Fakti

31 Май, 2018 13:29 2 968 6

Спипаха наркодилъра Стуи по пижама

  • наркодилър-
  • стуи-
  • стоян дешев

Щурмът на полицията в дома на известния благоевградски наркодилър Стоян Дешев - Стуи, който се проведе тази нощ, малко след 03.00 часа бе повече от успешен.

Изненадан от ченгетата Стуи бил вдигнат от леглото си и започнал около 2 часов тараш. Открити са 1 килограм сух канабис, 12 дози кокаин, разпределен в специални опаковки за продажба, 300 опаковки за кокаин, електронна везна и хероин, пише struma.com.

Находката е за десетки хиляди левове. В автомобила му полицаите, както struma.com съобщи е намерен автомат "Калашников".

Тази нощ съседите на Стуи не спаха, масовото нашествие на полицаи и ареста на Стуи, бе най-коментираната тема. Според запознати, Дешев не се появявал често в полезрението им, непрекъснато бил по чужбина, където преди време бе арестуван за трафик на дрога, лежал е по арести в Белгия, Холандия и Сърбия.

Казват, че в Благоевград е един от най-големите дилъри, който разполага с мрежа от по-малки разпространители, част от тях емблематични за местния ъндърграунд.

С "Мердецеса", в който е открит автомата се извършвал преноса на дрогата. Затова и там е намерено оръжието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Да да

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "gost":

    В последно време много хора май закъсняват с вноските! Да не е друга причината?
  • 3 Будалата

    10 1 Отговор
    Не е платил на когото трябва и колкото трябва.
  • 4 Пешо

    4 0 Отговор
    Брей, че то много намерили. Пак пиар.
  • 5 The TRAPPER

    3 0 Отговор
    Сега като му треснат 3 месеца условно и глоба 200 лева ще му дойде акъла и ще разбере че с Българската полиция и съда шега не бива.
  • 6 АНОНИМЕН

    1 1 Отговор
    АМИ ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ДА СЕЕ КАРТОФИ КАТО БАТЕ БОЙКО , В ЕС КОЙ СЕЕ ЧУШКИ ,ДОМАТИ И КАРТОФИ , БИЗНЕСМЕН Е ЧОВЕКА , ЩОМ ДРУГИТЕ МОГАТ ЩО И ТОЙ ДА НЕ МОЖЕ ,БОЕВСКИ ГО ХВАНАХА С 9 КГ , АМА БОЕВСКИ СИ Е НА НЯКОЙ СИ ТАМ , КАЛАШНИКА СИ ГО Е КУПИЛ ЗА НОВАТА КАЗАРМА ДА НЕ ВКАРВА В ПРЕРАЗХОД КАРАКАЧАНОВ