5 Юни, 2018 09:44 3 553 0

Взривиха стена на заложна къща в Айтос

  • заложна къща-
  • айтос

Отмъкнати са 4 кг злато и сумата от 5 хиляди лева

Маскирани бандити обраха заложна къща „Щедрия“ в Айтос, съобщи "Флагман". Ударът е направен в петък, в ранните часове след полунощ.

Престъпниците са действали много професионално. Първо са заглушили СОТ-а, след което са проникнали в обекта по изключително иновативен начин. Бандитите буквално са взривили тухлената стена на сградата и така успели да се промъкнат в офиса на заложната къща.

Крадците разбили заключващите механизми на две метални каси, от които отмъкнали 4 кг злато и сумата от 5 хиляди лева, след което се измъкнали през огромната дупка в стената. Въпреки че алармената система е била блокирана, крупният грабеж е заснет от видеокамери в помещението. На кадрите обаче не се виждали лицата на бандитите, тъй като те носели маски.

Работата по издирването на престъпниците продължава от служители на Районното управление в Айтос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА