6 Юни, 2018 18:40 2 376 4

Маскирани обраха хипермаркет, свиха 36 бона

  • маскирани-
  • обир хипермаркет

Маскирани крадци удариха оборотен търговски обект в Бургас. Строителният хипермаркет "Ди Ес Хоум“, разположен в Северната промишлена зона, е атакуван тази сутрин около 03:50 ч.

Задигнат е дневният оборот, на стойност 36 хил. лв., информира Флагман.бг.

Извършителите са две маскирани лица, които са разполагали с ключ.

Прегледът на записите от охранителните камери на хипермаркета е установило, че влезлите вътре апаши, необезпокоявани от никого, след като отключили вратата, а после и шкаф отнели сумата, казал пред изданието Ивайло Нейчев - управител на обекта.

Работи се по установяване на самоличността на извършителите, полицаи от Второ РУП-Бургас са по петите на наглите крадци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Насо

    14 0 Отговор
    Това е истината големи търговски вериги с обороти за десетки хиляди и един охранител ,който не е с бойно оръжие. Също така и банкомати там пък изобщо няма охрана. Вече никои не налита на банки там пари в кеш няма. Всичко е по сейфове. Важното е да не се застрашава човешки живот. Влизаш ,взимаш и довиждане.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 да се вземе предвид че

    7 0 Отговор
    Със сигурност са имали вътрешен човек, за да имат ключ и да знаят точно къде да търсят парите.

    Коментиран от #4

  • 4 Waffen SS

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "да се вземе предвид че":

    Верно ли?