Last news in Fakti

7 Юни, 2018 17:51 26 948 19

Издирван бивш полицай се похвали с нова къща в Лондон

  • георги прегьов

Търсеният от магистратите бивш благоевградски полицаи Георги Прегьов, с атрактивният ник в мрежата Джорджи Иванов, се шири в голяма къща в Лондон и хич не му пука, че измами гастарбайтери, които години наред не могат да получат възмездие за причиненото им страдание в чужбина. Прегьов излъга няколко кандидат гастарбайтери с обещания за работа срещу заплащане.

Разследване на Struma.com установи, че Прегьов посрещал групите на спирка "Виктория" в Лондон, след това настанявал хората на определени места, събирал парите и изчезвал, мотаейки ги с дни, че има пречки да започнат обещаната работа. Дейността му бе разкрита и той се върна в Благоевград, където работи в охранителната фирма на кума си Пене Алексиев.

"Стъпваше на петолевки" по това време, правейки се на мениджър, независимо, че ужилените гастарбайтери го вкараха в съда. Когато обаче бе насрочено първото съдебно заседание за измамите му той избяга и се покри отново в Лондон, където вероятно работи.

Представя се за студент, свободен без ангажименти, а сега се фука и с новата си къща. На всяко съдебно заседание той не се явява, като подсъдим за измама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдам

    88 5 Отговор
    Това Интерпол, Европол и пр. те нашите ченгета и прокурори не са чували за тях, а и защо ли по-лесно е да гонят затворници из България ...или май и това не могат ?

    Коментиран от #13

  • 2 Патриот

    82 24 Отговор
    Ем нали искахте демокрация, справедливост, европейски ценности(една от които е равеството пред закона).
    Пийте сега с пълни шепи от щастието!
    Не е единствен, няма и да бъде.
    Пък после плащайте по 300лв глоби за 20м/ч превишение на скоростта.

    Сигурно си се отчита по веригата до Любителя на суджука и филето Елена.

    Коментиран от #7, #11, #19

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Василев

    44 43 Отговор
    Гражданино Салам, повечето български сайтове всъщност са руски и такава е руската политика към българския народ. Чисти руснаци се представят за турци и плюят по България, нещо което един турчин и да го мисли, няма да го напише, за да не си отвори някой яд. Търпение гражданино, търпение! Търпението е горчиво, но плодовете му са сладки, а руснаците са много прост народ!
    Агент Сюлейман Великолепни. МИТ и Мосад!

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 руснак

    42 25 Отговор
    На тебе май само руснаци ти се привиждат. Толкова ви е страх от тия руснаци ,че пълните гащите. Памперси не останаха по магазините за децата от такива като вас.
  • 7 Очевидец

    39 4 Отговор

    До коментар #2 от "Патриот":

    Не ни е крива демокрацията уважаеми. Манталитета и начина на мислене ни пречат. А и нашата форма на управление е клептокрация, не демокрация.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Солдат

    17 1 Отговор
    Абе защо в Европа няма практика за обявяване на прилични награди за залавянето на такива ?
  • 10 Винету

    9 7 Отговор
    Ами защото в Европа от край време са само доносници и шпиони, но не и мъже на които да им стиска
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Йордан

    8 1 Отговор
    Тя,демокрацията,за всеки е различно понятие. В тоя си вид ни беше наложена в комплект със съответните управляващи. Да се възползват от нея,мошеници има много. И понеже все се възхищаваме от славата и устройството на държавата ни в миналото,чудя се как биха реагирали нашите царе на един БХК или Комитет на приятелите на унищожителите на България.

    Коментиран от #18

  • 13 Не щъркели, дори комар няма да премине.

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "мдам":

    Това Макаров, това Калашников трябва да се запознаят с него.
  • 14 Англичанка

    5 0 Отговор
    А адреса писал ли си е, поне българските власти да знаят къде да го търсят....
  • 15 Румен

    10 0 Отговор
    На никой държавен служител не му дреме. Всеки си има готово стихотворение, че се работи по три версии и гледа да си остане на службицата. Ще има премии тринайста заплата а това да си бандит вече е привилегия
  • 16 Aleksandyr

    0 9 Отговор
    Уау този е прецакал някви гастарбайтери и не са могли а мият чинии и чистят тоалетни на запад леле колко ужасно напрегнах очите направо. Вие сте мн зле дошли вевропа уауу реве щото е прецакан веднъж моля да се гръмне ходете плащайте на господарка дави връзва оутиска сган света е гаден сешшис
  • 17 Cat

    7 2 Отговор
    Да е само той. Има и други мошеници в Лондон обещават заплати от 200 до 400 на седмица а прибират парите на хората без нищо
  • 18 Do Йордан

    10 1 Отговор

    До коментар #12 от "Йордан":

    Или на Клуб за приятелство с рАЗИЯ!!!
  • 19 помнещ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Патриот":

    Не разбирам защо се пишеш "патриот" , като от писането ти се разбира , че си комунойдна издънка, милееща за пролетарска диктатура