Last news in Fakti

26 Юни, 2018 18:00 3 217 4

Ето го избягалия арестант в Пловдив

  • арест-
  • беглец-
  • наркотици-
  • трето рпу-пловдив

Вчера той бил задържан с малко количество наркотик

Ето го избягалия арестант в Пловдив - 1

МВР публикува снимка на избягалия арестант от пловдивския арест. 25-годишният Петър Петров избягал от тоалетната на Трето районно управление. Вчера той бил задържан с малко количество наркотик и случаят бил докладван на Районна прокуратура. Сутринта се примолил на полицаите да го заведат до тоалетна, тъй като коремът го болял, като ги излъгал, че има разстройство. Това му дало преднина и позволило да отвори прозореца и да избяга, съобщи "Трафикнюз".

Петър Петров е обявен за общодържавно издирване. Под ръководството на Районна прокуратура - Пловдив се извършват активни оперативно-издирвателни мероприятия с оглед установяване местонахождението на избягалия арестант, както и процесуално-следствени действия.

Към момента пловдивската полиция е вдигната накрак и се провежда масирана акция по издирване на беглеца.

Патрулки и бусове на СПС-Пловдив са завардили изходите на Пловдив. Униформените спират наред автомобили, като подозрителните такива биват щателно проверявани.

Ето го избягалия арестант в Пловдив


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    9 2 Отговор
    странно първо беше наркодилър пък се оказа че е бил само потребител и то вероятно с 1-2грама хахаха колко е смешна и жалка държавицата ни как лови бесните "престъпници"
  • 2 Гост

    5 4 Отговор
    До Ванката мисли преди да обвиняваш.Тоя дето е писал тая статия е виновен.На всякъде другаде пише криминално проявен с наркотици.
  • 3 АНОНИМЕН

    4 0 Отговор
    ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАЕМЕ С ТОАЛЕТНИТЕ В АРЕСТИТЕ
  • 4 АНОНИМЕН

    2 0 Отговор
    АЛО ПОЛИЦИЯТА АКО ИСКАТЕ ДА НАТРУПАТЕ МЕДАЛИ И ОРДЕНИ ,ЧАКЪЛЕТЕ ТАМ КЪДЕТО ИМА ПО СТО 200ЦИГАНИНА ,ДА ВИДИТЕ ,КВО ЗНАЧИ НА КАЛЪП НАРКОМАНИЯ И У ВСЕКИ ЩЕ НАМЕРИТЕ ТОВА КОЕТО ,ТЪРСИТЕ ,ТЕ ПРАВЯТ ПАРИ А ВИЕ ПРАВИТЕ ПРОТЕСТИ