Last news in Fakti

20 Февруари, 2012 12:43 1 192 0

Зарязан любовник краде сестрата на бившата си

  • виноград

27-годишен мъж отвлече 16-годишно момиче от центъра на село Виноград, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново. Мераклията е известен на МВР и осъждан за кражби.

Вчера около 14.30 часа момичето отивало до селския магазин, за да пазарува. 27-годишният Р. Б. я качил в автомобила си против волята й и се е отправил към с. Крушето, където живеел в момента. Оставил я в постройка в стопанския двор.

Под предлог, че отива до тоалетната момичето успяло да избяга, стигнало до главния път, където спряло случайно минаващ автомобил и помолило да я откарат в с. Петко Каравелово, където живеела една от сестрите й. След това потърпевшата сигнализирала полицейските служители.

В хода на разследването е установено, че 27-годишният мъж е живеел преди време на семейни начала с друга от сестрите на момичето. Най-вероятната причина за постъпката му е чрез отвличането на малолетната отново да стигне до бившата си изгора и да си я върне.

Срещу отвлеченото момиче не са извършени никакви насилствени действия. Към момента по случая са задържани две лица, като предполагаеми извършители на престъплението. По случая в Районно управление „Полиция”-Горна Оряховица е образувано досъдебно производство. Потърпевшата е настанена в дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни-Горна Оряховица. Работата по случая продължава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА