20 Юли, 2018 20:21 2 565 9

Оставиха в ареста педофила от Панагюрище

  • педофил-
  • панагюрище
Оставиха в ареста педофила от Панагюрище - 1

Районният съд в Бургас остави в ареста 30-годишния Иван Т. от Панагюрище по обвинение в разврат на непълнолетна. От януари до юли чрез вайбъра си той зарибявал 14-годишно момиче от Бургас за извършване на блудствени действия.

Мярката "задържане под стража" му бе наложена след като преди това бе арестуван след разкрития на служителите от "Компютърни престъпления" към Икономическа полиция в Бургас.

Решението на бургаския районен съд може да се обжалва пред Окръжния в срок от 3 дни.

Панагюрецът бил с чисто съдебно минало и работел, но действията му представлявали висока степен на обществена опасност, тъй като са насочени срещу дете емоционално, телесно и психически незряло, пише в. "24 часа". Освен това имало опасност и да се укрие, ако не бъде задържан. Затова с тези мотиви и по искане на прокуратурата магистратите му наложиха най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    12 1 Отговор
    Явно не е циганин щом е в ареста

    Коментиран от #9

  • 2 Салам Алеко

    15 3 Отговор
    Не че го оправдавам! Щото циганките дето се клатят от 12 годишни са много устойчиви!Или пък туркините дето от 12 годишни прескачат през задния двор, за да е горд родът че сливата е недокосната, като се появи балък за връзване! Защо законът не работи за всички граждани по един начин? Задържан с чисто съдебно минало! А мангала с 20 дела, под гаранция! Господа изтребване ни! Защо?

    Коментиран от #4

  • 3 Алеко Салам

    6 2 Отговор
    На бакшиша за продухване,(осъждан и женен) му дадоха условна 1,6г.! На тоя след като няма продухване, как ще го осъдят! Пази боже, "Жива да не бях"!
  • 4 гост

    5 8 Отговор

    До коментар #2 от "Салам Алеко":

    СалЯме,на християнските пърделниците им са скъсани още в трети клас,а ти ми говориш за туркините,нещо си зле с инфото.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гост

    5 7 Отговор

    До коментар #5 от "Салам Алеко":

    Споко бе СалЯме,много се нервиш...то черни овце на всякъде ама при вас ПРЕОБЛАДАВАТ!

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Безумната

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Ако той е виновен, тя наивнали е?
    Той дане би дай е сложил нож на връта, ако беше някое умно дете щтеше да го блокира начи че и тя не е засвеет стока такива момичета ги знам колко са тихи и скромни