Last news in Fakti

6 Юли, 2018 15:52 3 275 9

Спипаха брутален педофил

  • педофил-
  • насилие-
  • деца

42-годишен е задържан при операция за противодействие на онлайн сексуалната експлоатация на деца. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Спецоперацията е реализирана от служители от отдел „Киберсигурност“ в ГДБОП.

При проведените процесуално-следствени действия, на лаптопа на мъжа са открити над 1600 видеофайла, съдържащи брутални сцени на насилие на деца от 0 до 12 години.

Установено е, че клиповете са обменяни с други потребители от цял свят, споделящи интересите на мъжа, както и че в дните преди ареста му, е бил изключително активен в изтеглянето на видеомателиалите.

Според анализа на ГДБОП по време на летния сезон, извършващите подобен вид престъпления, значително увеличават опитите си за осъществяване на реален контакт с деца, с цел блудствени действия.

Основният способ, използван от тях за осъществяване на контакт с жертвите, е чрез създаване на фалшиви профили в социалните мрежи, които визуално изглеждат като тези на връстниците им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    30 1 Отговор
    Химическа кастрация веднага. Трябва да го има в закона!
  • 2 Vulpes

    20 0 Отговор
    Нещо град,име да бях те написали ли? Да се знае кой е и от къде е.....другото оставете на нас!
  • 3 Сталин е бил прав

    19 0 Отговор
    Разстрел...
  • 4 Я виж

    8 4 Отговор
    Ама то не може така да го наричате брутален педофил.Той е либерален човек с психически отклонения с една дума болен.И това,че има някакви снимки не означава че е извършил престъпление с което да навреди на някого,умисъл има но не и действие.Както големите западни либерали искат тези хора да се класифицираъ като болни но не и престъпници в същия смисъл ние народа пък настояваме като влезем утре други ден в техните домове да ги бесим да не забравят че и ние сме психично болни за което са си виновни те.За такива "психично" болни и подкрепящите ги никаква полиция,арест,съд а директно при народа ,който да им даде нужния урок.

    Коментиран от #6

  • 5 Patriot

    7 0 Отговор
    Още в следствието ще му се зарадват на тоя изрод.И ако някой либералист каже,че нищо не е станало,директно и той кастриран и вътре да му се радват.
  • 6 Незнайна

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Я виж":

    Много хубаво и правилно си го казал, но до като вече седмица медиите ни занимават с узаконяването на еднополов брак сключен някъде из свръх „ либералната”Европа гласовете и мненията на такива като нас „тъмни” и изостанали балкански субекти по този и сходни казуси ще си остава глас в пустиня!!!!!!
  • 7 Пешо

    2 0 Отговор
    И за педофилите ще спретнат една Истанбулска конвенция... Всички извратеняци - на почит! Сигурно и парад ще им плати Фандъкова!
  • 8 емо73канар

    5 0 Отговор
    Незабавно връщане на смъртното наказание.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.