Last news in Fakti

26 Юли, 2018 11:52 3 057 7

Синът на Ценко Чоков остава под домашен арест

  • ценко чоков-
  • мартин чоков

Апелативният специализиран наказателен съд не уважи молбата на подсъдимия Мартин Чоков заизменение на мярката му за неотклонение от „домашен арест” в по-лека.

Въззивният съдебен състав намира, че е налице обосновано предположение, че обвиняемият Мартин Чоков е извършил част от деянията, за които е привлечен към наказателна отговорност. На следващо място, съдът счита, че има опасност обвиняемият Мартин Чоков да извърши престъпление.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цистит

    14 0 Отговор
    браво!
  • 2 Ryty

    7 0 Отговор
    Това много страшно звучи да си под домашен арест... Сигурно не му позволяват да иди да си купи цигари. Това е ад, дано скоро му свършат мъките
  • 3 Кикимора

    3 0 Отговор
    Ама наистина ли някой го пази?! Не може да бъде!!!
  • 4 Тодор

    4 1 Отговор
    Това педалче тормози хората от регион, който е известен с истински мъже .Къде са те , странно ми е как става това. Как не ги бият по три пъти на ден с баща му, не мога да си го обясня. Познавам хора от Златна Панега , Роман, и др. все сериозми мъже , незнам как се случва това.

    Коментиран от #7

  • 5 гощо

    0 0 Отговор
    Тоз като го гледам мога да си го направя моето момиче поне за ден два.
  • 6 ИВАН

    3 0 Отговор
    Татуирано леке, горкото то - домашен арест е нищо, направо в затвора тая мутричка, ама в такава държава ....
  • 7 Моамар

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тодор":

    Това се случва защото Чокови са заедно с цялата утайка в Галиче и региона, сигурно ходят на тумби по 10-15 човека и тормозят всичко живо, това е класика в цяла БГ