Last news in Fakti

27 Юли, 2018 10:30 4 985 14

Очевидец разби версията на красивата Инес за побоя

  • инес-
  • побой-
  • бургас

В случая не става въпрос за бургазлия, а млад мъж от Сливен

Мъж, който твърди, че е очевидец на боя на бургазлийката Инес твърди, че историята е съвсем различна. Той разказа, че екшънът се разиграл в сряда, около 6 часа сутринта в един от баровете по плажната алея на Слънчев бряг.

Водена от ритъма на музиката тя решила да се позабавлява и се качила на бара на заведението, след което започнала да танцува. В този момент обаче бутнала чашите на компания на т.нар. „бургаска батка” и приятелката му. Всъщност това бил мъж от Сливен, твърди свидетелят. Момчето ѝ направило забележка да бъде по-внимателна в движенията си.

Напрежението ескалирало, когато девойката ритнала с токчето си момчето. Според очевидецът тогава младият мъж я ударил, но съвсем леко - със шамар, за да я свести малко и спре с неадекватното поведение. Предполага се, че вследствие на шамара Инес е прехапала устната си и тя се разкървила. Изтичала веднага до тоалетната, за да почисти лицето и с бърза скорост се върнала отново на бара, където вдигнала огромен скандал, пише "Флагман".

Охраната бързо се намесила и парирала напрежението. Окървавената дама, която е от Перник, напуснала заведението, а часове по-късно разказа историята в социалните мрежи.

Инес не си е извадила медицинско и не е подала жалба към този момент. Часове след грозния екшън се върнала в хранителния магазин в Слънчев бряг, където работи.

Публикуваме отново текста, който Инес написа в социалните мрежи:

Такаааааа.. Започвам този пост, уточнявайки, че снимките са направени, след като спрях кървенето от носа и позачистих лицето и ръцете си. Просто във въпросния момент не мислех как да снимам случващото ми се, а как да се приведа в нормален вид. Утре чакам да съм и синя под окото. Продължавам с едно обръщение. Към всички вас “биячи”, “свалячи”, “ебачи” или там за каквито се имате, не ми пука.

Дошъл нашия бургазлия (или софиянец, мароканец, селянин, гражданин, навсякъде се намира от този типичен вид), или както казаха заобикалящите го - “бургаски батка”, и решил, че цяла вечер може да ми досажда, да ме подпипва, дърпа, говори и тн. Докато накрая не ми писна да го отбягвам учтиво и го бутнах. Него и протягащата му се по крака ми ръка. Но явно това не му хареса. И реши, че трябва да ме бутне, да падна, и да ми набие не един, не два, а три шамара. При което, разбира се, аз се обръщам и отвръщам. Да речем, че се имам за мъжко момиче, което не допуска подобно отношение.. най-малко от “мъж”. При което той отново ме удря и ми разбива носа. Вече не съм в състояние да му отвърна, може би заради скромните ми 50 килограма, или може би просто защото ми тече кръв от носа. Следователно отивам до тоалетната да се опитам да се оправя. Съжалявам, че не снимах преди да се избърша и да спра кръвта от носа си. Но както и да е. Подробности.

Връщам се, при което буквално ме напада момиче, представящо се за негова ЖЕНА, с думите “кааааак така съм могла да си позволявам аз да го бутам и да го удрям” и съответно ме хваща за косата и се опитва също да ме удари. Та в този въпросен момент изникват няколко въпроса в главата ми.
“КОЯ в случая си ТИ и защо така непоколебимо защитаваш “мъжа”, който цяла вечер се сваля на мен и приятелките ми?!” и съответно “Къде ви е въпросната охрана?”.
Но това, отново, са подробности.

Произволен “батка” ме изкарва навън, опитвайки се да разтърве МЕН и големия МЪЖ с ЖЕНА МУ. Спорът не спира, въпросният мъж, батка, мачо продължава през хората да се опитва да ме удари за незнайно кой път. А до мен стои негов приятел и ми казва, цитирам, “Как може да си мислиш, че можеш да си позволиш да се заядеш на бургаски батка?”
Да се смея ли? Да плача ли?
ПИТАМ ВИ АЗ, мили ми “МЪЖЕ”, ЧЕСТ ЛИ ВИ ПРАВИ ТОВА? Егото ли ви гали, гордостта ли?
А ти, “бургаски батка”, както те нарече учудващо възпитаният ти приятел, бъди сигурен, че няма да спиш спокойно.
Днес съм аз, утре друга, която не ти е обърнала внимание. После въпросната ти “жена”, после детето ти..
Поздравления, ти си един истински мъж!
А сега можеш спокойно да се обесиш.
Лека вечер или по-скоро добро утро вече..
И не, нямам нужда от споделяния, съчувствие, съжаление или подкрепа. Просто да си знаете какви мъже сте. Поздравления."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 отегчен

    30 2 Отговор

    До коментар #1 от "2399":

    Нищо не се е "оказало" - разни идиоти преразказват истории за други идиоти, предназначени за трети идиоти.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Магазинер

    18 5 Отговор
    На магазинерките мястото им е в магазина. Защото след като излвзат от магазина, в който работят си въобразяват, че живота е супермаркет и всичко е евтино като в хранителните стоки, в които работят
  • 5 ТОА

    23 0 Отговор
    охраната е виновна вместо да гледа сеир да я бяха свалили от бара и да я изпратят по живо по здраво
  • 6 вес

    16 4 Отговор
    В София преобладават основно две мнения, за това, защо в Перник всички са като излезли от калъп - идиоти. Първото е, че заради въздуха от мините, който дишат от малки, всички са със психични заболявания. Второто е, че още при раждането им правят лоботомия поради някаква непонятна местна традиция

    Коментиран от #9

  • 7 Мими

    9 0 Отговор
    Това трябва ли да ни интересува? Много е важно, че някаква от Перник се напила в бар на Слънчев бряг и някой я е понабил. Божкееее, разтърсващо е!
  • 8 Оууу

    6 0 Отговор
    Ама въобще не ме интересува...Толкова ли няма истински новини и пишат за някакви фалшиви герой
  • 9 фасфас

    3 4 Отговор

    До коментар #6 от "вес":

    а ти от къде си бе идиотино..само не ми казвай София щото и двамата знаеме,че лъжеш
  • 10 Чумата не е в Странджа...

    7 0 Отговор
    Слънчев бряг трябва да се загради с една мрежа и да се извърши една ,,евтаназия" за ограничаване на чумата по говедата....
  • 11 Тост

    11 0 Отговор
    Това девойче работи продавачка, но по принцип е принцеса ;)
  • 12 бял

    6 1 Отговор
    Пернишката селянка трябва да е свикнала да яде лобут
  • 13 зомби килър

    3 0 Отговор
    Иначе снимката към статията е много драматична.ХАХАХА
  • 14 1234

    2 0 Отговор
    Тая като е от Перник не е ли навикнала на такива шамарчета като прави глупости на публични места?