Last news in Fakti

31 Юли, 2018 19:43 4 211 14

Четири обвинения за танцьорката Габриела

  • габриела медарова

От 9,30 часа на 1 август в зала №12 Районен съд – Пловдив ще разгледа жалбата на защитата на Габриела Медарова за изменение на мярката й за неотклонение от "задържане под стража“ в по-лека по реда на чл. 270 от НПК.

В настоящия момент делото е с внесен обвинителен акт. Срещу Медарова са повдигнати обвинения в това, че:

- На 15.04.2018 г. в Пловдив е управлявала моторно превозно средство – лек автомобил БМВ Х5 с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, а именно 1,38 на хиляда – престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

- На 15.04.2018 г. в Пловдив е управлявала моторно превозно средство – лек автомобил марка БМВ Х5, след употреба на наркотични вещества – канабис – престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК

- На 15.04.2018 г. в Пловдив при управление на моторно превозно средство - лек автомобил марка БМВ Х5, собственост на К. З., е нарушила правилата за движение – чл. 5 ал.1 т.1 от ЗДвП, чл. 5 ал.3 т.1 от ЗДвП и чл. 20 ал.1 от ЗДвП, и по непредпазливост е причинила значителни имуществени вреди на единадесет моторни превозни средства, като общата стойност на причинените имуществени вреди възлиза на 39 755,19 лв. – престъпление по чл. 343 ал.1 б. А вр. с чл. 342 ал.1 от НК.

- На 11.05.2018 г. в Пловдив е причинила лека телесна повреда, изразяваща се в контузия на носа с оток и кръвотечение, довела до болка и страдание на Катя Андреева, по хулигански подбуди – престъпление по чл. 131 ал.1 т.12 вр. чл.130 ал.2 от НК.

Предстои провеждането на разпоредително заседание, насрочено на 3.09.2018 г. от 9,30 часа, за което трябва да бъдат уведомени обвинението, защитата и пострадалите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    42 3 Отговор
    Сега ще има земи тия пари, да не отиде детето в зандана

    Коментиран от #3

  • 2 Затвор за Габи

    103 0 Отговор
    Дано от Районен съд-П-в проявят разум и решат за доброто на всички ни "доброто" Габи да продължи да е в ареста.Там, в ареста Габи може спокойно си чете за изпити, щом се прави на толкова ученолюбива. Там, в ареста нека си лекува разбитите нерви, нека се изчисти от наркотиците и алкохола, нека на измпровизиран пилон се чекне и забавлява останалите в ареста. Искаме да живеем спокойно без страх, че някоя надрусана проститутка и сводника й няма да разбият колите, носовете ни или друго. Аман от такива нагли биологични отпадъци, които после да отричат, шикалкавя и реват колко много съжалявали за случилото се. Зад решетките им е мястото! За дълго!
  • 3 Сиромаха

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "РЗС":

    Аланколуууу ; ТЕ ТИЯ ПАРИ ДА НЕ ИЗВИРАТ ???
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 А що беее??

    33 0 Отговор
    Пуснете я да вилнеее може още накое момиче да набие или някоя и друга кола да подкара 10 да счупи !!!!!ама тоя път и някой невинен да загине!!
  • 6 Реалист1

    38 0 Отговор
    Тая е оакана отвсякъде. Да и вземат една-две годинки от живота. Тъкмо ще се изчисти и ще има време да размишлява дали е толкова тъпа, колкото се прави, или повече
  • 7 вижся

    24 0 Отговор
    мразим глупави к*****
  • 8 Townboy

    20 0 Отговор
    Трябва да и дадат ефективна присъда поне 18 месеца за да разбере че лошите момичета не отиват в рая както пеят в песните а в сливенския затвор. И да е за назидание на останалите кифли дето се вживяват като мутреси.
  • 9 АНОНИМЕН

    15 0 Отговор
    ИМАТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ,КАКВО Я МИСЛИТЕ ОЩЕ ,ТЯ СИ Е ЗА ЗАТВОРА
  • 10 Alеexi

    3 15 Отговор
    ДАНО да я пуснат у дома си, това е младо момиче и човек, който се сблъска с живота. Няма умрели хора за щастие, няма и тежки телесни повреди, за второто обвинение нещата не са ясни със счупения нос на другото момиче, все още. Да плаща дори и двойно за материалните щети, които е нанесла е справедливо, но не да я държат в ареста повече, защото това е момиче и ще се съсипе, да сгреши жестоко, но кой от нас не го е правил. Ако от мен зависеше, нека да плати обезщетения по две или три, заради втората проява, но да отърве затвора и стига с ареста.
  • 11 Истината боли много

    3 0 Отговор
    Тази никога няма да бъде нормална!!Само затвор,затвор и пак затвор за това разглезено чалгарче.....
  • 12 мими

    3 0 Отговор
    от елитните проститутки е гаранциа
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 фокс

    1 0 Отговор
    Абе кво ни занимавате само с тоя джендър бе