Last news in Fakti

20 Юли, 2018 18:03 3 977 25

Пак не пуснаха Габриела от ареста

  • габриела медарова-
  • арест-
  • съд-
  • танцьорка

Баща й крещи в съда: "Безобразие!"

"Пародия! Безобразие! Подигравка!" - с тези думи Здравко Медаров, баща на танцьорката Габриела Медарова, посрещна решението на пловдивския районен съдия Божидар Кърпачев. Той отказа да гледа мярката на 21-годишната девойка, тъй като днес прокуратурата е внесла обвинителен акт. Това означава, че делото минава в съдебна фаза и за промяна на мярката за неотклонение на Габриела трябва да се произнесе друг състав.

Девойката, която повече от 2 месеца е под ключ, едва не се разплака. Съдебната охрана бързо й щракна белезниците и я изведе от залата. Нейните родители и гаджето й Пачо дойдоха обнадеждени, че Габриела ще бъде пусната на свобода. Те останаха като попарени след чутото, уточнява в. „24 часа“.

"Къде е държавата? Къде са законите? Защо се подиграват с нас? Детето ми ли е най-големият престъпник", развика се майката на Габриела.

21-годишната танцьорка е зад решетките, защото разби носа на момиче в нощен клуб. Това стана по време на паричната й гаранция. Седмици по-рано, пияна и дрогирана, тя блъсна 10 паркирани коли в Пловдив.

Адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски остана изумен. "Досъдебното производство не е приключило. Няма предявяване. Аз съм единствен защитник на момичето и не съм полагал подпис върху документа с предявените доказателства", каза той. Дългогодишният юрист заяви, че не е чувал в наказателното производство термина "паркетно дело". "Не мисля, че трябва да се решава съдбата на един млад човек само по една преписка от прокуратурата", изтъкна Търновалийски. Според него клиентката му стои в ареста незаконно.

Съдия Кърпачев разясни, че искането на адвоката за промяна на мярката е от 11 юли. Входирано е в съда от прокуратурата на 18-и. "Насрочихме делото за днес. Половин час по-рано разбирам, че е внесен обвинителен акт. Процедурата предвижда насрочване на дело, което трябва да гледа друг състав. Именно той може да се произнесе за мярката на задържаната", каза магистратът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стенли

    114 1 Отговор
    Здравко Медаров вместо да критикува да я беше възпитал.
  • 2 гост

    86 0 Отговор
    Ха хааааа. Вътре да стои малката шаврантиика да не бие хората и да им блъска колите. Вътре, защото е опасна за обществото.
  • 3 Тъп

    69 0 Отговор
    21 годишна девойка.Мхм девойка е !!
  • 4 не"уважаени" родители

    85 0 Отговор
    "Къде е държавата? Къде са законите?
    Ами "уважаеми" мамо и тате на рецидивистка, Държавата макар и рядко този път е ТУК, законите СЪЩО ! Най-накрая някойда ги приложи, а вие щом задавате тези въпроси ми е ясно, защо дъщеря ви е такава! Така сте я възпитали в чувство за безнаказаност и наглост и вие сте виновни, колкото и тя !!!!
  • 5 гларус

    62 0 Отговор
    Такава татуирана отрепки би следвало бащата да си завре главата в лаината от срам . Наглеца даже приказвал ??? При по старата демокрация такива боклуци зедно с бащите бяха в Белене
  • 6 ОБЩЕСТВЕН ВРАГ

    59 1 Отговор
    БРАВО НА ПЛОВДИВСКИЯ СЪД.ЩЕ ХВРЪКНА ОТ ЩАСТИЕ :) :) :)
    ЗА УТРЕПКИТЕ САМО СЕЧ !!!!!
  • 7 Лудия

    50 0 Отговор
    Габито е за централния да обслужва загорелите батковци.
  • 8 Киркор

    43 0 Отговор
    Много справедливо, ку....вето да си седи килийката.
    А таткото да не лала много, ами да наведе виновно глава.
    И да се извини.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Народна милиция

    29 0 Отговор
    Към такива курвета закона трябва да е твърд и непреклонен.
  • 12 Цеков

    27 0 Отговор
    Тази е пиянде наркоманка и агресивна вината е ясна наказването е ясно 10 години строг затвор защо е още в ареста за да намерят начин да излезе ли
  • 13 Борис

    15 1 Отговор

    До коментар #10 от "Вели":

    С това пиене нема време да я измие.
  • 14 ИВАН

    15 3 Отговор
    Не можеш да чупиш коли и да продължаваш да наглееш, но жалкото е че и затвора няма да го промени това красиво момиче към добро. Да чете книги, да се образова, да се труди, но в такава система и общество ....
  • 15 Аман

    28 0 Отговор
    Дъщерята изтърваната, бащата - нагъл... Вече на цяла България стана ясно какво семейство и приятели са я възпитавали ... В нормален свят щеше да е глобен и бащата за изпълненията си в съда, а съдията да му обясни със строг тон за ролята на родителя във възпитанието на децата си.
  • 16 Morgoth

    20 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Къде е държавата? Къде са законите? ..... ами на място са си - след като ревеш един път и като те пуснат отиваш на дискотека да се сбиеш и се наложи пак да те прибират просто те оставят вътре и вече не се връзват на реване.
  • 17 Селяндур

    13 0 Отговор
    Ще взема да повярвам и аз в съдебната ни система... Но нека дочакаме развръзката с надежда да не усе*ат нещо прокуратурата и съда и да излезе чиста "вредната за обществото девойка" , че и с обезщетение...
  • 18 Дъмп Стюпинов

    2 0 Отговор
    Реване е майката..Ония бегалите апапи Много слабо са ревали и затова бегат. Реване му е майката.
  • 19 Тинтява

    10 0 Отговор
    "Безобразие" По всяка вероятност бащата визира постъпките на дъщеря си.
  • 20 гост

    4 0 Отговор
    А така възпитаните, да дават акъл!!!!??
  • 21 Ано

    8 0 Отговор
    А зако бащата - гл....к не е арестуван? Как се крещи в съда? Значи, когато съда си върши добре работата, но не ни уйдисва на простотията пак е лош. А дали са съгласни пострадалите от този бок.....ук?
  • 22 Надзирател

    8 0 Отговор
    Защо момата ЛЕЖИ по цял и я хранят.... НЯМА ЛУК И КАРТОФИ ЗА БЕЛЕНЕ
  • 23 Надзирател

    8 0 Отговор
    Защо момата ЛЕЖИ по цял и я хранят.... НЯМА ЛУК И КАРТОФИ ЗА БЕЛЕНЕ
  • 24 бобо

    9 0 Отговор
    И аз викам да я пуснат незабавно.Дилърите гладуват, младежите мастурбират...Положението е критично.
  • 25 Ники

    3 0 Отговор
    По принцип ... я държат толкова ... щото много се размириса цялата история ... и родителите пискат ... щото бая народ с наистина тежки провинения са навън ... но в крайна сметка след 1 вия случай с колите ... при положение че стана панаир трябваше да си седне на задника щеше да и се размине ... хубавото е че ще е за пример ... щото на момичетата често им се разминава ..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове