Last news in Fakti

1 Август, 2018 11:39 4 851 4

Закопчаха българин с крадена плячка за 200 бона в Италия

  • южна италия-
  • станимир симеонов-
  • ника абезадзе

Полицията в град Бари задържа българин и грузинец с откраднати предмети на стойност 100 хиляди евро. Това съобщават медии в Южна Италия, цитирани от Блиц.

Според информацията, става дума за 30-годишния Станимир Симеонов и 40-годишния Ника Абезадзе. Стражите на реда нахлули в окупирано от двамата жилище на улица Баваро в Бари, в коeто крадците държали плячката си от обир.

Тя включвала най-различни предмети, сред които часовници и химикалки от ценни колекции. В момента на нахлуването на полицаите двамата се опитали да се избавят от отмъкната от тях метална каса, която била още неотворена, хвърляйки я през балкона на апартамента.

След проверка се установило, че тя била открадната предишната вечер от апартамент до Бриндизи, чиито обитатели отсъствали през уикенда. Срещу двамата мъже са заведени дела за укриване на крадени вещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя с Ху.

    12 0 Отговор
    Изпържил ги е някой

    Коментиран от #2

  • 2 Доносници

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя с Ху.":

    Не обичам такъв вид престъпници но още по-малко обичам доносниците !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.