Last news in Fakti

14 Август, 2018 10:22 5 305 4

Вероника се снимала в клип, докато проваляла заседания за Марто Дебелия

  • вероника-
  • марто дебелия-
  • клип

Вероника от Перник, една от жриците на платената любов, уреждана от благоевградския сводник Мартин Филипов-Дебелия, многократно проваляше съдебни заседание по делото срещу Дебелия, тъй като не се явяваше в зала.

Месеци наред, Вероника бе неоткриваема. Във времето, в което вървяха делата за сводничество и наркотици, Вероника е "пътувала" от София до Индия, с Джамайката и Ашли, видно от клипа, който са заснели.

По време на пътуването си тя е хванала за хобота слончето Раму и бизнесмен от едноименната фирма, който ги черпил с уиски и кашу. А срещата се е провеждала в неустановен от нас час и място, в джунглата. Самото видео „документира“ наистина неотложния ангажимент на основната свидетелка по делото Вероника Никифорова (танцьорката в розово), която успя да се включи в последното заседание на съда, миналия месец. Клипът е създаден по уникалния индийски филм "Слонът, моя приятел"! Изводите оставяме на вас, пишат от struma.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост1

    16 0 Отговор
    боже боже мой,каква деградирала песен
  • 3 ДАНС

    11 0 Отговор
    пак удобно са проспали всичко.
  • 4 Пламен Пламен

    0 0 Отговор
    Кой е мазният циганин от клипа? За миризливата мърша разбрахме.