Last news in Fakti

21 Август, 2018 11:34 1 219 3

Нападналият с ножици медсестра е на свобода, полиция въобще не го е търсила

  • ножици-
  • медсестра

Инцидентът стана във Велико Търново

Нападналият с ножици медсестра е на свобода, полиция въобще не го е търсила - 1
Снимката е илюстративна

Мъжът, нападнал с ножици и държал медицинска сестра като заложник, е на свобода. Оказва се, че полицията все още не е търсила пациента, който в четвъртък през нощта заплаши медицинска сестра от спешния център във Велико Търново, съобщи бТВ.

Днес медицинската сестра отново е на работа, а пациентът, който за малко да отнеме живота ѝ, е в дома си.

"Не съм на себе си, не мога да ви кажа. Тази сутрин ходих да се извинявам в болницата. Спомням си, че бях вързан, целият съм в отоци", заяви нападателят Марин Пейков.

63-годишният хидроинженер е пенсионер от година и половина. Живее сам и се разкайва за стореното.

"Безкрайно съжалявам и се извинявам от сърце", допълва той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фундаменталист

    9 0 Отговор
    "Анархия" означава липса на власт и на институции. Обаче, в България имаме власт на бандити и антибългари.
  • 2 Пламен

    13 0 Отговор
    За какво да го търсят? Той се извини, да си гледа рахатлъка! В тази държава ти ампутират краката след дрифт, и шофьора "много съжалява", пък се е и ИЗВИНЯВА?! ОК, да отива да учи в Оксфорд... Министерствата бъркат и ДВЕТЕ матури!!, ама "станала грешка", т.е. няма проблем!! Магистралата на бабуни, АКВАПЛАНИНГ, обърнати коли, жертви..., "няма проблем!" Застрахователна фалира, 200хил. изгарят с по 100-на лева минимум - да са СИ изследвали компанията "за подводни камъни", "те са си виновни!!", да си търсят правата в Гърция!! Ибаса мамата и скапана държава!
  • 3 Анонимен

    0 0 Отговор
    Нещо не разбрах бил вързан а нападнал нищо не си спомнял, държал мед сестрата като заложник, ми той може да убие и пак да не си спомни , тази държава се е превърнала в психиатрия ,