Last news in Fakti

21 Септември, 2022 10:56 1 005 5

Съдят по бързата процедура перничанина, нападнал медсестра

  • перничанин-
  • д-р асен меджидиев-
  • медсестра

Обвиняемият е осъждан

Съдят по бързата процедура перничанина, нападнал медсестра - 1
Снимка: Shutterstock

Министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев получи уверение, че нападателят на медицинската сестра от спешното отделение на болницата в Перник ще бъде съден при ускорена процедура. Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде поискана мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Във вторник здравният министър посети пернишката многопрофилна болница „Рахила Ангелова“. Повод за посещението беше инцидентът, при който пациент на спешното отделение нападна медсестра, докато тя му оказвала медицинска помощ.

Нападнатата жена се възстановява, но е с тежка психична травма. Районната прокуратура в Перник задържа и обвини 32-годишен мъж за нападението.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпросче

    3 3 Отговор
    Този че е боклук е ясно! Но с какво го е провокирала сестрата за да се стигне до там! Нещо информацията не ми се види читава и пълна!
  • 2 Геша

    3 1 Отговор
    От заседателната зала направо да го карат в мините за десетгодишен труд.
  • 3 а па

    1 0 Отговор
    това е некой къде е ем пиян ем прост.Сигурно че го вкарат у затвора тоя път.
  • 4 лекар

    3 0 Отговор
    Работя от 7 години в спешен център и съм виждал неща,от които можеш да се вледениш от ужас.В този момент изказвам съпричастност към колегата.
  • 5 Дрън дрън та пляс

    0 1 Отговор
    А пияния доктор от спешното по коя процедура ще бъде съден?