Last news in Fakti

24 Септември, 2018 10:51 1 847 4

Задържаха ятак на нелегални мигранти

  • нелегални мигранти-
  • смирненци
Задържаха ятак на нелегални мигранти - 1

Мъж на 45-годишна възраст е задържан за подпомагане на незаконно преминали в страната ни чужденци, съобщи ОД на МВР-Хасково.

Полицаи от РУ Харманли са установили 18 незаконно пребиваващи мъже на възраст между 15 и 30 години в дом в село Смирненци, община Харманли. Пред разследващите те се самоопределили като афганистанци - 13 души, и пакистанци - 5 души. В къщата е бил установен и собственикът й.

Издирва се и 16-годишен познат на органите на реда свиленградчанин, който по данни на задържаните заключил чужденците в дома.

Имигрантите са били отведени в РУ Харманли за изясняване на самоличността им. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Афганистан фест

    8 0 Отговор
    Ятака на дръвника,а мигрантите през оградата и право към Германия!!Там е гостоприемната фрау Муркел и биреният байрям дюнер фест Харизан....

    Коментиран от #3

  • 3 Доко

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Афганистан фест":

    Как ли вюизат?
  • 4 Анонимен

    1 0 Отговор
    Я така сега в затвора, простак