Last news in Fakti

8 Март, 2012 12:00 2 383 4

Дъмпела остава окончателно в ареста

  • дъмпела-
  • багата-
  • даниел стефанов-
  • благой иванов
Дъмпела остава окончателно в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Даниел Стефанов – Дъмпела остава окончателно в ареста, реши Софийският апелативен съд. Той е обвинен в опит за убийство на Благой Иванов – Багата.

На първа инстанция състав на Софийски градски съд остави Дъмпела в ареста, като прие, че от свидетелските показания може да се направи обосновано предположение, че именно той е наръгал с нож Багата. Като аргумент за определяне на мярката съдът изтъкна и високата степен на обществена опасност на деянието, което е извършил Стефанов.

Дъмпела е обвием за тежко умишлено престъпление, за което законодателят е предвидил наказание от 10 до 20 години лишаване от свобода. Освен това той има вече една условна присъда за притежание на наркотици от 8 месеца с 3 години изпитателен срок, който все още не е изтекъл.

25-годишният Благой Иванов - Багата бе намушкан с нож в столично заведение рано сутринта на 26 февруари. Инцидентът стана на столичната улица „Граф Игнатиев“ 12 в бар „Айс“. Състоянието му продължава да бъде тежко. Той все още е на апаратно дишане в „Пирогов“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рррр

    1 0 Отговор
    Една твар си намерила перфектното място,дано остане там завинаги,такива твари не трябва да дишат въздуха на нормалните хора!
  • 2 ????

    0 1 Отговор
    Браво дъмпел само така!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "????":

    @2 trai