Last news in Fakti

12 Март, 2012 10:31 8 619 5

Състоянието на Багата продължава да е тежко

  • багата-
  • благой иванов

Няма промяна в състоянието на 25-годишния Благой Иванов – Багата, съобщиха от пресцентъра на "Пирогов".

Състоянието на Благой Иванов продължава да е тежко. Той е на апаратно дишане и в медикаментозен сън, съобщи в понеделник доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

Багата бе намушкан с нож в столично заведение на 26 февруари. Стана ясно, че две компании, добре почерпени са влезли в пререкания, а в мелето Благой бе намушкан.  Като заподозрян за намушкването с ножа бе задържан 23-годишният Даниел Стефанов - Дъмпела.

Разпитаните свидетели, които са присъствали на мястото на инцидента, са направили разпознаване на Дъпела и категорично са посочили него за извършител на престъплението. Според свидетелските показания, пред част от неговата компания, Дъмпела се е похвалил, че е наръгал с нож Багата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дечо

    0 8 Отговор
    Сбогом бате бага ще ми липсваш

    Коментиран от #5

  • 2 кик

    1 0 Отговор
    виждате ли защо са ви колили турците?заради хората от коментар 1
  • 3 pako

    0 1 Отговор
    кик,само не разбрах какво общо имат турците в случая
  • 4 хахо

    1 0 Отговор
    Бага дръж се , стискаме ти палци .
  • 5 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дечо":

    @1 da ti se vrashta pich.