15 Октомври, 2018 16:20 3 671 9

Мъртвопиян експолицай причини две катастрофи за две минути

  • мъртвопиян-
  • експолицай-
  • катастрофи

Инцидентите станаха в Бургас

Чудо невиждано е предизвикал шофьорът със сивия Мерцедес от кръстовището при главната улица "Захари Стоянов" в кв. Меден рудник, при бившата дискотека "Флирт", съобщава "Флагман". Това е втората част от екшън филма, който можеше да приключи и без да бъде разкрит главният герой, ако в издирването му не се бяха включили възмутени свидетели.

В кадъра, освен сивия Мерцедес, се вижда и ударена на пешеходната пътека жълта кола, но преди да помете нея, пияният шофьор е ударил друг автомобил на същото това кръстовище. Инцидентът стана на пешеходна пътека, при червен светофар, където за щастие не са преминавали пешеходци.

Само 2 минути преди това, същият водач е предизвикал друга катастрофа, от която е побягнал, но е бил проследен. Той се прибирал от центъра на града и първо се е забил челно в Пежо, което е влизало от кв. "Меден рудник" в посока Бургас. Мерцедесът се врязва в него при друга пешеходна пътека – тази при хипермаркет "Кауфланд".

"В пежото имаше момче и момиче, вместо да слезе от колата си и да им окаже помощ, човекът с мръсна газ отпраши към изхода на квартала в посока Средец", разказват свидетели. Виновникът е спипан от хора, които са го проследили веднага след инцидента при пешеходната пътека на "Кауфланд".

Те са убедени, че е бил мъртво пиян, защото са го изкарали от колата му гол до кръста, по анцуг. Качен е в линейка на Бърза помощ и към момента пациентът от Мерцедеса се държи крайно неадекватно в Шокова зала на УМБАЛ-Бургас, крещейки на лекарите, че трябва да си ходи. Името му е Нико Зеленков и е на 47 години. Живее в хубав имот в кв. Меден рудник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перър

    42 4 Отговор
    В държавите без закони и действаща полиция е така
  • 2 Мъдурко

    34 4 Отговор
    Класически прост минцифай, който се мисли, че е Господ, щом е в МеВеРе (ОПГ)
  • 3 Пламен

    16 1 Отговор
    Мишето става все по-печена - написала му е името. Само така!
  • 4 ПИЯНДЕ

    8 6 Отговор
    КАТО Е БИЛ ИЛИ Е ПОЛИЦАЙ КАКВО ПИЯНДУРНИЦИТЕ ПО ЗАВОДИТЕ ЗАЩО НЕ ГИ ГОНЯТ КАТО ГИ ХВАНАТ НА РАБОТА НО НАЛИ БИЛ ПОЛИЦАЙ И ТО НЕ НА РАБОТА ПИЯН И ГО ГОНЯТ СМЕШНИЦИ
  • 5 незнайко

    8 1 Отговор
    Пиян и надрусан, как изобщо е станал полицай ? Сега доживот не трябва да може да работи в системата на МВР !!!
  • 6 CUKOVSKI

    6 2 Отговор
    NORMALNO E POLIZAI DA KARA KOLATA SI PIYAN ILI DROGIRAN,ZATOVA MU SE ZAPLASHTA.POLIZIATA V BALGARIA E NEKONTROLIRANA.
  • 7 Успех

    1 3 Отговор
    Нормално е , все пак са милиционери .
    Докът станат полицаи ни трябват 70 г.
    Споко остават още 40 лета .
  • 8 аката

    2 1 Отговор
    в затвора да се научи ,че пиян не трябва да управлява мпс щом като полицай не се е научил.
  • 9 бял

    2 2 Отговор
    Да бехте пребили свинята от бой