Last news in Fakti

18 Октомври, 2018 21:02 4 450 6

Нови разкрития покрай убийството в Борисовата градина от 2015-а

  • йоан матев-
  • патрик първев-
  • борисова градина

Преди да задържат Йоан Матев, властите имали друг заподозрян - Патрик Първев

Нови разкрития покрай убийството в Борисовата градина от 2015-а - 1
Властите отвеждат Йоан Матев

Появиха се нови разкрития по делото за убийството в Борисовата градина. Преди да арестуват обвинения Йоан Матев разследващите са имали друг заподозрян за убийството на 15-годишния Георги Игнатов.

По случая е проверяван Патрик Първев, който получи присъда от 6 години затвор за това, че е пребил 3-годишно дете.

Месец след убийството в Борисовата година той попада в ареста на националното следствие. И докато полицията търси заподозрян, младежът признава, че той е убиецът.

Пред съда обаче Патрик категорично отрече, че има нещо общо с убийството. Разказа, че съкилийниците му са го тормозили, защото им заприличал на самотния бегач от парка, издирван от властите.

Така под натиск Първев разказал, че е взел 2000 лева, за да прободе смъртоносно Георги Игнатов. А после се отметнал от думите си.

„Партик е пребиван, беше направен опит за изнасилване с него и под въздействието на това той е бил съгласен на всичко, само да го оставят на мира, включително и за Борисовата градина”, каза адвокатът на Първев Соня Алексиева, цитирана от bTV.

По думите ѝ той никога не е ходил в Борисовата градина и не познава Георги. Разпитван бил точно, когато се търсеше евентуалния извършител на престъплението.

Патрик заяви, че не е подписвал признанията. А съдът назначи графологична експертиза, за да установи дали неговият подпис стои под показанията му от ареста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пърлю Пискюлбашиев

    9 0 Отговор
    Да им имам имената на тези.
  • 2 Ханко Брат Пит

    18 1 Отговор
    Казвам ви на милиционерите им трябва виновник дали е той или не е няма значение.Е това тука е УНИКАЛЕН ПРИМЕР.
  • 3 Киро Страпона

    2 3 Отговор
    Този си е за Ел. Стол! Умри мръсна гад - демет!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 аката

    2 0 Отговор
    какво може да се очаква след като майката е адвокат и е толкова нагла,и ако е от герб или се е сношавала с някой от герб какво да се очаква.
  • 6 аспарух

    0 0 Отговор
    а къде е ангел джабаски сега и да коментира а