Last news in Fakti

21 Октомври, 2018 09:16 2 714 5

В Берковско удариха горската мафия

  • горска мафия-
  • берковица

Задържаха 7 души и 4 товарни автомобила с незаконна дървесина

Седем души и 4 товарни автомобила с незаконна дървесина са задържани при акция на инспектори от Регионалната дирекция по горите в Берковица и Държавното горско стопанство във Враца, съобщиха от Изпълнителната агенция по горите пред БНР.

Нарушението е установено миналата нощ в землището на с. Градешница. Задържани са лицата, извършили незаконното действие, автомобилите, 10 куб. м дървесина и 4 моторни резачки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    6 2 Отговор
    4 товарни автомобила с 10кубика дърва ?!? един нормален камион носи 10 кубика какви товарни автомобили са имали тия за по 2.5 кубика? те обикновенно използват каруци но незнам колко дърва побира една каруца но много вероятно да са каруците товарните им автомобили там в северозапада цветните жители правят каквото си искат а изтинската горска мафия която се ползва с протекцията на "дпс" никой не я закача те вилнеят на тяхна територия(южна българия) и вадят по 10кубика на час от горите...
  • 2 Mustafa

    0 6 Отговор
    Kak ste sa toplimi w simata borisow da plasta na nas tok i darwa kato ne ni dawati da si simame nowi kimatisi na nas
  • 3 Рибата мирише откъм главата

    4 1 Отговор
    Ши им пръднат на снайпера,...........бас ловя че има замесени хора и ръководството.
  • 4 Антисоциалист

    8 1 Отговор
    Господа, това е добре и тъй трябва да е! А мафиотите трябва да бъдат осъдени не само за кражба, а и за организирана престъпност. 7 души, 4 камиона - доказателства за банда, а не за лична сбирка!
  • 5 Гост Трьн

    1 0 Отговор
    А в Трън кога????????????????