Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 10:11 9 338 8

Първи СНИМКИ на фокусника, свил "Ролекс" за 90 бона на пъпа на София

  • ролекс-
  • rolex-
  • ролекс

Обирджията бил изтупан в светъл костюм и говорел на развален английски

Първи СНИМКИ на фокусника, свил "Ролекс" за 90 бона на пъпа на София - 1

Ловкият фокусник, който открадна "Ролекс" за близо 90 000 лв. от магазин на пъпа на София пред очите на продавач и охранител, се издирва под дърво и камък, съобщава в. "Телеграф".

Снимката му е разпространена по всички гранични пунктове, защото има съмнения, че след невероятния удар като от филм на илюзионисти е духнал веднага в чужбина.

Крадецът атакувал магазина на ул. "Витошка" на 12 октомври по обяд. В продължение на 40 минути омайвал продавача и се правел, че уж избира скъп часовник.

Първи СНИМКИ на фокусника, свил "Ролекс" за 90 бона на пъпа на София

Когато се решил да види стоката отблизо, гардът заключил вратата на обекта, както е по правилата в този бизнес. Мярката е превантивна именно срещу кражби. През цялото време шоуто на фокусника е било снимано от охранителните камери в магазина.

Обирджията бил изтупан в светъл костюм и говорел на развален английски. Постоянно обяснявал, че ще си купи някой от скъпите часовници. Успял обаче да разсее продавача и без нито той, нито гардът да усетят, мушнал в джоба си "Ролекс" за 45 000 евро. После обещал да вземе пари и да се върне, за да купи един от моделите.

За доброто обслужване дори оставил 100 евро бакшиш. После сякаш се изпарил Снимката от охранителната камера е разпространена из цяла София. Една от версиите е, че чужденецът е шиптър или румънец, но към момента няма яснота за самоличността му. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТъпСъм

    43 1 Отговор
    То па дебати и часовниците два живота да работя нема моем си купим такъв само за да гледам как ми свършва времето

    Коментиран от #5

  • 2 Расулюлах

    23 2 Отговор
    Създраве да си го носи
  • 3 Да бе

    7 1 Отговор
    Ако е фокусник, нямаше да залъгва 40 мин. продавача, а щеше да гепи или подмени часовника за няколко минути. Има специалирани мошеници, които ползват китайски реплики на скъпи часовници и докато разсейват служителя, ловко подменят. Измамата може да се разбере и след месеци. При такива случаи ателиетата по принцип не вдигат шум.
    А този на снимката си е най-обикновен джебчия, на по-високо ниво.
  • 4 Гост

    20 0 Отговор
    дайте и клипчето, много съм любопитен как вадиш стока за по 90 хилки всеки артикул и не ги държиш под око + човека бил много доволен, ама нали ги прибираш, гарда как е отключил вратата преди да си прибере служителя артикулите?

    т.е едно е да изкараш на кранево цяла сергия сребърни обици и да се чудиш как тълпата те краде, ама друго е един срещу двама на заключени врати....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 перко

    5 0 Отговор
    бутнал се е с менте ролекс в бг.
  • 7 647

    6 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: В продължение на 40 минути омайвал продавача и се правел, че уж избира скъп часовник" - Защо да се е "правел"!? Според мен човека наистина си е избирал скъп часовник и накрая като си е избрал си го е взел! :)) Само дето си го е взел на сметката на Ашод Шакарян.
  • 8 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Човекът е почтен - оставил цели 100 евра за благодарност от доброто обслужване !! Колко ли вода е изтекла за две седмици ? И да го хванат - ще вземат на "босия цървулите"