24 Октомври, 2018 22:29 2 683 6

Хванаха крадци на детски колела в София и ги пуснаха (ВИДЕО)

  • крадци-
  • колела

Преди няколко дни зрителят на Нова телевизия Георги Христов изпрати видео до медията, на което се вижда как трима мъже крадат детски велосипеди от мазето на жилищен блок в столичния квартал „Люлин”. Едно от откраднатите колела е на неговото дете.

Кражбата се случила на 13 октомври. Христов е подал жалба в 9-о РПУ, показал е и записите.

„Оказа се, че извършителите са познати на полицията. Доста бързо реагираха и след това ми се обадиха, за да ме информират, че двама от извършителите са задържани, както и лицето, при което са укрити крадените вещи”, разказа в „Здравей, България” Георги Христов.

Единият е на 28 години, а другият – на 29 години. Те обаче са пуснати на свобода с мярка „подписка”. Третият крадец се издирва. Мъжете и преди това са извършвали други подобни кражби.

„Лошото е, че щеше да им се размине, ако нямаше видеонаблюдение. Затова планираме да се срещнем с кмета на Община Люлин и да поискаме камери по улиците, защото се оказва, че това не е единичен случай в района”, каза още Георги Христов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    52 0 Отговор
    Е то Оставаше да ги задържат.
    ИМА ЛИ НЕЩО НОРМАЛНО НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ
  • 2 незнайко

    24 0 Отговор
    Докато в закона кражба в размер по малък от 400 лв. не се наказва, така ще бъде !!! Хора пазете вещите си сами !!! Почти няма велосипед втора употреба да е с по голяма цена от 400 лв. Написах това, защото два пъти съм бил потърпевш .
  • 3 Браво

    15 0 Отговор
    Ще ги пуснат разбира се! Крадат правилно, от подходящи хора, делят плячката ,с когото трябва, няма нищо лошо!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Макаренко

    11 0 Отговор
    Затова следващия път не се оплаквайте на полицията,а им гледайте мярката за неотклонение направо в мазето на блока!
  • 6 1234

    0 0 Отговор
    Какво наказание са им наложили? Не може да минават без наказание за тези кражби.Ако няма такова предлагам бръснатите глави да им хвърлят един бой,какъвто ТЕ преценят,че им е необходим,и .... така на всеки крадец който бъде заловен и пуснат от закрилящата ги полиция и прокуратура.Другия вариант е ,ако искат да не ядат бой да ходят и да крадат от семействата на тия дето ги пускат,че да видим тогава какво ще стане.