28 Октомври, 2018 11:34 2 786 6

Изоставен мъж наряза гумите на съперника си

  • валентин стоянов-
  • гуми-
  • ревнивец

Инцидентът стана в Кюстендил

Районният съд в Кюстендил постанови условна присъда за безработния Валентин Стоянов, който преди година наряза гумите на няколко леки коли в града.

Заради стара вражда тогава той срязал с нож четири автомобилни гуми и надраскал с нож боята на БМВ 320 D, паркирана пред дома на собственика в кв. „Запад”.

Стоянов имал дългогодишна приятелка, която го напуснала и заживяла с години по-младия от него Борис, собственик на колата. Експерти оценяват щетата на 520 лева. Гневът на безработния се излял и върху „Фолксваген Поло”, който пък карала бившата му приятелка, като и тук гумите са нарязани, а щетата е за 170 лева.

Заради тези си действия безработният кюстендилец получи наказание от 6 месеца „лишаване от свобода” с изпитателен срок от 3 години. По време на наказателната акция в опит да бъде спрян Валентин Стоянов замахнал с нож към двама старши полицаи от група „Охрана на обществения ред” в сектор „Охранителна полиция” към Районно управление – Кюстендил.

Оказал съпротива и при поставянето на белезниците. Той ще трябва да заплати сторените по в досъдебното производство разноски в размер на 309.64 лева по сметка на РУ – Кюстендил.

Присъдата подлежи на обжалване или протест пред Окръжен съд – Кюстендил в двуседмичен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 котешки нокът

    11 4 Отговор
    Малииии, това ако го направи на моего пИжонце 2008 направо го пущам в клетката на лъва за да види по-отблизо символа на емблемата на возилото :)

    Коментиран от #3

  • 2 6 месеца, а за убийците на пътя .. Само

    16 0 Отговор
    Евала БгРеге
  • 3 Иво

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "котешки нокът":

    Лошо ако попаднеш в неговото положение,ще пееш друга песен :)
  • 4 И аз също

    1 0 Отговор
    И аз минах приятелката му
  • 5 Мишо Бирата

    2 0 Отговор
    Да подхване работа , да се позамогне , а не да реже гуми !
    Паразит !!!
  • 6 точния

    2 0 Отговор
    а бе Стоянов боклук долен не условна ефективно ти трябва,щом си безработен писнало и е на жената да те хрантути,а икакво ти евиновен автомобила гадино долна.