Last news in Fakti

18 Март, 2012 15:03 5 104 7

Трупчета на две бебета открити в двора на болницата в Благоевград

  • бебе-
  • труп-
  • благоевград

Втори труп на преждевременно роден зародиш бе открит в кофа за смет в Благоевград, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Първото трупче е открито от клошар в двора на МБАЛ-Благоевград.

Трупът на бебето, на което лекар-гинеколог не можал да определи пола, е открит на 100 метра от отделенията по хирургия, реанимация, ортопедия и урология. Полицията охранява мястото на находката.

Край трупчето на детето, което е към 3-4 месец има и плацента. Клошарят открил трупчето на дъното на кофата днес сутринта. Кофите за смет не са прибирани от петък сутрин. Трупчето на бебето е посиняло, което означава, че е родено живо.

В момента районът е отцепен до пристигането на специалисти, които ще извършат оглед. Най-вероятно се отнася за спонтанен или криминален аборт. По - късно е открито и второто трупче в същата кофа. Вероятно става дума за близнаци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BERIYA

    0 0 Отговор
    Има спор относно темата има ли бог ,но трудно ще да има спор ,че подобна постъпка е грах ,жесток грях (на участвалите в нея) .
    Грях имат и тези които дамгосват хората с по над 2 деца ,щото не малко аборти са по тоя повод.
  • 2 ruslan

    0 0 Отговор
    dano da badat nakazani ta 4e cql jivot da sajalqvat za tova koeto sa storili i nikoga da ne namerqt mir
  • 3 Тони-София 37г.

    0 0 Отговор
    ----- Дете на 13г. се обеси; две трупчета на бебета /близначета/ намерени в кофа за смет.....-реалноста в социалния статус на Българина в днешна ЕВРОПЕЙСКА България с ВОЛНИ КОКОШКИ И ЩАСТЛИВИ ПРАСЕТА,но НЕЩАСТНИ ХОРА и умиращи деца!!!
  • 4 Тони-София 37г.

    0 0 Отговор
    ----ПОСЛЕСЛОВ: Евала Борисов ! Евала ГЕРБ! Евала анти народни политици с вашите антинародни закони ! ПОВЕЧЕ НЕАМ ДУМИ!
  • 5 Кочо

    0 0 Отговор
    Само идиоти могат да сравнят политиката на правителството с местен инцидент, каквито са ставали и ще стават винаги както по света така и у нас.
  • 6 BERIYA

    0 0 Отговор
    Кочо местен инцидент е може би твоето създаване ,но не и това което пише в статията ,интересно е сега ,че сигурно ще се обидиш ,но така не става ,не е добре на човек да му се жегва душичката само когато става дума за него самия.
    Кочо не малко от неродените бебета са по вина на насаденото ни положение и модел на мислене пример:
    - Семейство има 2 деца ,финансово стабилно ,живеят щастливо ,жената забременява ,оказва се ,че е забременяла с близнаци ,от една страна нормално е да си искат дечицата ,щото са си техни па макар и още неродени ,но обществото какво казва - 4 деца значи са :пропаднали,цигани, ... по добре настрани от такива, майките с тяхното майчинство точат държавата ,а тия с по над 2 деца... ,цената на ХХХ ще поскъпне от УУУ ,безработицата расте ,майките да връщат майчинство и пр. човешки и управленски „правоти" .
    Та ако Кочо Кочев е в горната ситуация как ще постъпи ?
  • 7 симеон

    0 0 Отговор
    абе вие вярвате ли на всичко написано до тука изкараха човечеца дето си няма идея от нищо виновен и го увониха а къде е документацията по абортите защо не е отишла при патолозите защо никой не е потърсил придружаващоя документацията биологичен материал това е нелегален аборт и по всичко си личи че цялата болница е в играта тази болица трябва да спре да практикува на момента докато не се разбере как точно ще спрат да източват нашите пари от касата лекарите на съд и не само тези всеки който е предписал нелогично лечение да му се отнеме практиката да видим колко ще останат