Last news in Fakti

30 Март, 2012 19:20 2 404 0

Има задържан за убийството на Банскалията

  • димитър сукалински-
  • банскалията-
  • благоевград-
  • мвр-
  • златан георгиев-
  • цветан цветанов
Има задържан за убийството на Банскалията - 1
Снимка: БГНЕС

Има задържан при акция в благоевградския квартал „Струмско” във връзка с убийството на Димитър Сукалински – Дебелия, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов в Благоевград, цитиран от местната информационна агенция „Е79“.

”Работата на колегите продължава по този тежък инцидент, проверяват се лица за съпричастност, проверяват се алибита”, заяви Цветанов, като отказа да коментира по какви версии работи полицията. По-рано днес вътрешният министър обяви в парламента, че се работи по две версии.

В момента е известно, че задържанията е Златан Георгиев. 

Димитър Сукалински–Банскалията, който е шеф на фенклуба на "Пирин" (Благоевград) бе открит мъртъв в апартамента си вчера вечерта.

Банскалията е бил с дълбока порезна рана на гърлото, както и няколко порезни рани по ръцете. Вероятно той е получил нараняванията при опит да се предпази от ножа на нападателите си и по-късно е починал от кръвозагуба.

Нападението е извършено около 21:00 часа в четвъртък, в апартамента на жертвата, който се намира в жк "Еленово", Благоевград. Вратата на апартамента е била заключена. Отворена е след намесата на ключар. 41-годишният Димитър Сукалински е открит в коридора мъртъв, целия в кръв. Кървави следи имало по коридора и по стените.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА