23 Януари, 2019 17:22 3 504 11

Окончателно: 22 г. затвор за убиеца на Виола

  • виола-
  • стефан станев

Стефан Станев уби Виола през 2017 г.

Върховният касационен съд (ВКС) потвърди решението на Софийски апелативен съд (САС) Стефан Станев да изтърпи наказание 22 години и 6 месеца „лишаване от свобода“ за убийството на Виола Николова.

Във ВКС е получено уведомление от прокурор за предприети действия по изпълнение на наложеното от съда наказание.

Делото е образувано по касационна жалба от подсъдимия Стефан Станев.

Той е признат за виновен за това, че на 23.06.2017 г. в София умишлено е умъртвил Виола Николова, като деянието е извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за убитата начин.

Подсъдимият е признат за виновен и за престъпление по 354 а, ал. 3, пр. 2, т. 1 от НК (държане без надлежно разрешително на високорискови наркотични вещества).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    26 0 Отговор
    Това е добра новина, макар че можеше и по-добре. Например - доживот, без право на замяна. Понякога съдиите ме изумяват с приблизително адекватните си оценки. Значи могат, но ....
  • 2 166

    25 0 Отговор
    ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ ЦЕНТРИРА ВЪВ ФАКТА ЧЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 4-5 УБЙСТВА ИМА УПОТРЕБА НА СИНТЕТИЧНА ДРОГА, пазара и гетата са залети с нея и ако в нея е причината нищо хубаво не ни чака.

    Коментиран от #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 huha

    19 4 Отговор
    А за убиеца на детето на министър Московски колко години?
  • 5 Искахме ценности

    12 3 Отговор
    Имаме ги ! Сега искаме да се свали Бойко - и това ще стане . Но Бойковистите няма да свършат, винаги идва нов Бойко, защото всички са от едно тесто - мутрагенско. Името на партията е без значение.
  • 6 грешник

    2 0 Отговор
    Бог ще го съди ! Дори и след като изтърпи наказанието си. Убийството е НАЙ - ГОЛЕМИЯТ ГРЯХ ! Няма как да влезе в РАЯ !
  • 7 Истината

    4 0 Отговор
    Малко са ..жестоко и брутално убийство колко ще излежи ???Малко е
  • 8 Крали Марко

    3 1 Отговор
    Единствено смъртната присъда има превъзпитателен ефект . Но сега сме еврогейсколиберасти. Корумпирани съдии миризливи плъхоци да ви стигнат клетвите/ или куршуми/ на почернените близки на жертвите. До ви се върне на най- ценвото ви! Оооовции смее не а не народ!
  • 9 Няма такава държава

    8 0 Отговор
    Аз ако съм на мястото на баща и ще го причакам след осем години като излезе от затвора и ще го гръмна в челото да не може да е в отворен ковчег!
  • 10 Шабиха

    2 1 Отговор
    На кол !
  • 11 gvdff

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "166":

    да, всеки търси виновния и лесно го съди, но никой не търси причините за това. Ако наистина синтетичната дрога подтиква към подобно нещо, е хубаво да се направи нещо по въпроса, колкото и хубави пари да носи на правосъдието