Last news in Fakti

25 Януари, 2019 20:24 14 113 101

Двама цигани убили мъжа в Белослав

  • белослав-
  • 80-годишен

Нападателите са задигнали около 10 000 лева

Двама души от ромски произход са задържани след след зверското убийство на 80-годишен пенсионер в Белослав, съобщи Блиц.

Възрастният мъж бе убит на 24 януари сутринта. Арестуваните са на 20 и 23 години, местни. По-младият преди време е бил закопчаван за притежание на наркотици. Престъплението е извършено с цел грабеж.

Разследващи определят убийството като жестоко и мъчително. Старецът буквално е бил смазан от бой, млатен е и с предмети. След екзекуцията нападателите са задигнали около 10 000 лева от дома на жертвата. Той е бивш офицер, в момента пенсиониран военен с много висока пенсия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Връщане смъртното н

    313 2 Отговор
    На изборите ще гласуваме само за тези които запишат в програмата си, че нямаш 11 клас отнема се гражданството еднократно 10 хил лв и да напусне страната, второ, въвеждане тройното правило на проф Константинов, трето, дете на непълнолетни родители се отнема, а двамата 10 г затвор с трудова повиност или напускат България като върнат гражданството! Тези три мерки ще изчистят страната от сганта со кроце со благо и ще останат само тези които имат някакви човешки гени

    Коментиран от #6, #35, #58, #80

  • 2 Герб са българоубиици

    306 9 Отговор
    Няма циганин без присъда но всички са на свобода, зощото вече 20 г америка срещу България обучава бг съдии как да толерират циганите и да мачкат българите. Сащ дебългаризират и циганизират страната. Вън всички чужди НПО

    Коментиран от #45

  • 3 Гоуъст

    255 5 Отговор
    Аве,няма ли в крайна сметка да се вземат твърди мерки против тези роми,проляли толкова българска кръв.
    Няма ли Управник с "топки"

    Коментиран от #14

  • 4 Геноцид над българите

    249 2 Отговор
    Убии циганин спаси 100 българи.Сега ще вкарате ли смъртното наказание най сетне? Ще вкарате ли тройното експоненциално правило, първа присъда 1 г, втора 3г, трета 9 , четвърта 27г така няма да има на свобода мърши като тези! Изселване на циганите от България нямаш 11 клас отнемане гражданството и изселване. Това са животни не хора! Мвр да извади статистика колко от циганите нямат извършено нито едно престъпление??!! Сигурен съм че са всичките 100 процента престъпници от 1 клас!! Вън от БЪЛГАРИЯ ДО ЕДИН заедно с бхк общество и америка срещу България! Няма такова нещо интеграция след 2000г пак са животни
  • 5 НА ВИНЕТУ

    139 5 Отговор
    БЪЛГАРОУБИЕЦ МУ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА !
  • 6 Айхман

    79 0 Отговор

    До коментар #1 от "Връщане смъртното н":

    со кротце со благо и малко кютек.
  • 7 1234

    171 2 Отговор
    Искам да чуя коментара на бб и цц! Ако няма мерки до седмица..... БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМ СЕ СТОРИ ТЯСНА като герберски г з.
  • 8 Ххх

    170 0 Отговор
    ВЕЧЕ ИМАМЕ И ЕКЗЕКУЦИЯ НА ВОЕНЕН...!?!!!!!!!!...НА КЪДЕ ВЪРВИМЕ???
  • 9 Българина

    202 0 Отговор
    Предлагам драги сънародници сутрешните новини да започват цигани убиха българин а вечерните да завършват, българи в знак на протест изгориха катун и обесиха 50 мангала.

    Коментиран от #15, #30

  • 10 Вода и олио не се смесват.....

    136 0 Отговор
    Къде е Евгени Дайнов да ги защити и каже колко не ги разбираме нещата от живота??
  • 11 Ххх

    162 1 Отговор
    АЛОУУУ....БГ ВОЕННИТЕ...,БГ ПОЛИЦАИТЕ....ВИЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ,ЧЕ ЦИГАНИТЕ ИЗВЪРШВАТ ВЕЧЕ ЕКЗЕКУЦИИ И СРЕЩУ ВАС???????...

    Коментиран от #41

  • 12 гост

    147 1 Отговор
    Някой помисли ли си нещо друго? Циганите са 90% от битовите престъпници, българите правят измами, укриват данъци, ддс, лъжат по договри, подменят качество, но циганите са насилници, бият и убиват без задръжки, със злоба, с крайности, с цел да убият, а не да сплашат. Това си им е в етноса. Те не мислят, те просто бият. Аз съм помагал на циганин на пътя да се свести, при което синчето му ме бие в същото време, те са животни просто. Има много свястни от тях, но те са образовани, имат работа и живеят нормален живот като нас. Необразованите са млади, плод на изгнилата и бездейна система и ето, вижда се какво правят. Човекът си е дал младостта да служи на страната, а после някакви млади циганета да го бият като парче месо докато не умре за някакви си пари. Лошото е, че ще им дадат по 8г. и те след 4г. ще са навън, вместо да получат доживотни без право на замяна. Какво по-зловещо и брутално нещо трябва да направят за справедлива присъда?
  • 13 Зайко Байко многознайко

    146 1 Отговор
    Така, четох, четох, четох, четох и накрая обобщих: Циганите се размножават в геометрична прогресия, въпрос: поради що? Отговор, за да вземат повече помощи! Българите се размножаваме в аритметична прогресия! Въпрос: Защо? Защото трябва да плащаме, ток, вода, данъци за къщи, коли, смет и т.н. и т.н.Когато платиш всички тези данъци и винетки, вече въобще, ама въобще не ти се мисли за секс или да правиш деца. Тука се сещам, какво казваше дядо ми Мъдрият Заек, цитирам: " Кахърен х.й не е.е"! Стига с сте писали роми, та роми.:" Ром се пие, циганин се бие"!

    Коментиран от #68

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Синдикат на Ало Измамниците

    82 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българина":

    За съжаление ние само играем хора по площадите с икони в реце в знак на протест , а не предприемаме адекватни мерки.

    Коментиран от #28

  • 16 гост

    104 4 Отговор
    Събудете се народе!!! Така наречените медии имат вина за катастрофалното състояние на България! И до ден днешен всички медии и печатни издания са собственост ЦК БКП. Дават простотии, които нямат никакво значение за стандарта, икономиката и живота за редовите българи! Покорно промито стадо най-лесно се контролира!
    Който владее миналото, владее бъдещето. Нисшите "народи" са най-лесно за избиване. Това се прави с цел обезлюдяване на България! Циганите се множат като паразити, българите се стопяват като пролетен сняг! През 1990 Циганите са 410 000, а българите 6 430 000. През 2009 циганите са 921 000, а българите 4 532 000. През 2017 циганите са 1 226 000, българите 3 811 000. НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА!!! И това ще продължава докато българите ще станат малцинство в собствената си държава. Това е реалността. но никои не повдига тези тревожни събития, с катастрофални последици за България! И според много проучвания и изследвания от световни статистически агенции, само след 20/30 години българите ще са 3 към 10 спрямо циганите. Информирайте се, гледайте какви са прогнозите на световни организации. И така България си отива!

    Коментиран от #25

  • 17 До кога

    86 0 Отговор
    Никъде в нито една медия не казаха , че инидивидите убили човека са цигани.
    До кога ще ни е...ват тия свине.
    За тях е важно само да има гласоподаватели и не им пука за хората които им пълнят гушите.

    Това е основно за тях и те се имат за безсмъртни, но да се замислят , че и те са ходят ро голяма и малка нужда , а това означава че след тях няма да има нищо , с което да ги запомнят .....
    Братя българи до кога ще ги търпим .
  • 18 гост

    55 0 Отговор
    Знаете ли защо правителствата от 1989 насам работят за "избиването" на етническите българи!? БЪЛГАРИЯ Е БЪДЕЩИЯ ИЗРАЕЛ!!! В това число влиза и Кипър, Гърция, Румъния - (резервен план) и Русия. Затова се работи за физическото избиване на етническите българи!
  • 19 Съдия Дрет

    77 1 Отговор
    Време е смъртната присъда да се върне в България.

    Коментиран от #48

  • 20 До Факти

    83 1 Отговор
    Борисов отговори ли на въпросите ви за циганската престъпност? Предполагам - не. Защо тогава спряхте да публикувате след статии за циганската престъпност напомнянето на тези въпроси? Това беше добра инициатива. Сплашване ли е имало? Няма да се учудя.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 писна ми

    70 1 Отговор
    изтребление! до 9 коляно! друго решение няма, не разбрахте ли?!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гост

    55 8 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Какво ЦК на БКП сънуваш? Всичките беди на България дойдоха от еврогейския съюз. Те ни задължиха да отменим смъртното наказание, те ни задължиха да даваме помощи на циганите и да им осигуряваме жилища, те ни задължиха НПО-тата им да участват в политическия ни живот, те ни съдят постоянно за дискриминация спрямо циганите, те ни осъдиха за стрелбата по Чакъра. И преди да ме обявиш за комунист, ще ти кажа, че нито аз, нито някой член от моето семейство е бил някога член на БКП! Но сега сме под еврогейско робство и ни затриват така, както турчин не ние затрил - с пари и социопатия. И докато сме в този кретеноидски ЕС, циганите ще си правят с нас каквото си искат, иначе еврогейците ще ни отрежат парите.
  • 26 Ууууууу

    63 0 Отговор
    Това ли заслужиха българските пенсионери,а и целият народ,да бъдат убивани от деградирали плиткомозъчни цигани!!!
    Правителството нехае и си гледа своят интерес.Следователно,трябва да му потърсим сметка
    ОСТАВКА НЕЗАБАВНО!!!
  • 27 Гост

    17 0 Отговор
    Ни може да бъде.
  • 28 НАТО ВЕЦ

    60 1 Отговор

    До коментар #15 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    Какви "адекватни" мерки да вземеш?! Изродът ти влиза в къщата, а ти нямаш право да го пипнеш! Старецът на село се обаждаше на "полЮцията", че боклуците крадат из двора, а ония му "обясняват" да иде да им каже да спрат моля ви се! Ег@ ти и безумието!!! Да си ида и да ги изпозастрелям боклуците, ще ме съдят като за хора. Тика си отиде стареца в страх. Окрадоха труда на целият му живот пред очите му. Даже да ги биеш, ред не лови. Това сомо пребиване го оправя и трудови лагери, да бъхти от сутрин до мрак, да му изсъхне семенцето.

    Коментиран от #90

  • 29 Иванов

    56 3 Отговор
    Тиквата, Цвино и Цацата са главните виновници и докато ни ги изритаме с шутове от властта, това ще продължи!
  • 30 Scout for funn

    33 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българина":

    Най хубавия коментар който съм чел това ше стане със помоща на бог дай боже един ден да се изправим срещу тая паплач
  • 31 гост

    41 5 Отговор
    ОБЩО НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ БУНТ, ТОГАВА ЩЕ СЕ СТАБИЛИЗИРА/ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА!!! СМЕНЕТЕ ЦЯЛОСТНАТА СИСТЕМАТА, НА ПАРЧЕ НИЩО НЕ СТАВА!!! ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МЕДИИ ИМАТ ГОЛЯМА ВИНА ЗА КАТАСТРОФАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!!! НИКОГА НЕ КАЗВАТ ПРИЧИНИТЕ КОИТО СА ДОВЕЛИ ДО ТАЗИ КАТАСТРОФА НА БЪЛГАРИЯ! ЗАЩОТО СА СОБСТВЕНОСТ НА ЦК-БКП! НИКОГА НЕ ОТРАЗЯВАТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!!! КОМУНИЗМА СИ ОТИДЕ, КОМУНИСТИТЕ УПРАВЛЯВАТ! БЕЗ ДЕКОМУНИЗАЦИЯ ПРИДРУЖЕНА С ЛУСТРАЦИЯ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!!! Когато фактите говорят - боговете мълчат!

    Коментиран от #33

  • 32 аааа

    5 19 Отговор

    До коментар #21 от "Adolf Hitler":

    Той адолф си знаел!Първо на славяните,чадо!52 млн само в Русия отделно в Полша,Чехия Сърбия!Той си е работата съвестно гледал,...ама тез пусти мериканци,англичани!!!
  • 33 Гост

    44 5 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    Колко пъти ще пишеш едни и същи глупости и лъжи? Медиите са собственост на западни медийни корпорации поне от 20 години. А през комунизма циганите се биеха и ги разстрелваха за далеч по-леки престъпления. България няма да се оправи, докато не осъзнаем, че западна европа (нарочно го пиша с малки букви), иска да ни затрие и то не само България, а всички бивши соц страни.
  • 34 Божко циганина от ГЕРБ

    35 0 Отговор
    управниците нали купиха нови коли, джипки на жандармерията да пазят селара от крадци и убици ,, къде са кметовете по селата , защо има убити и окрадени хора по селата ,,,, всичко е фантазия в тази престъпна и долна държава ,,,,, срам и позор ,,, в 21 век
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 'Ромът

    2 42 Отговор
    В публикацията се гласи,че двама рома на по-20,23 години довели до ужасяващата смърт на 80 годишен военен,обаче вие твърдите че са роми,ВАПРОС?ВИЕ РАЦИСТИ,ли сте
    Тоест да обесня,ами случаинно,бяха ваши санародници! Каква трагедия вие се сетихте, за "цигани"

    Коментиран от #44, #73

  • 37 патриотъ

    39 2 Отговор
    Боко,какво ще правим с циганите и защо мълчиш като обидена вдовица по въпроса?!Или си мислиш,че и тоя път ще минеш метър и пак ще вземеш властта?!Тая няма да стане!Народа толкова те е намразил,че физическото ти оцеляване е под въпрос,когато те докопаме,а ще те докопаме-бъди сигурен!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Гласът

    21 4 Отговор
    По принцип смъртната присъда е нещо доста примитивно, но като имаме предвид състоянието на обществото и факта, че държавата дори няма пари за затвори, трябва да стигнем до съгласие и колкото по-рано разберем че за циганския проблем сме си виновни ние толкова по- добре.Всичко друго са приказки от рода "циганите на сапун" и тем подобни приказки на аутисти,които на живо не се различават по нищо от простите циганчета
  • 40 oakleyXzero

    20 2 Отговор
    много се говори (пише) но нищо не правиме.....
  • 41 Луд борсук

    22 2 Отговор

    До коментар #11 от "Ххх":

    Кой да те чуе полицайте ли ,те разпределят дневния оборот.
  • 42 Свинщина

    14 4 Отговор
    Шуш Мари.
    Немой да наричаш братята роми цигани.
    Не е етнически толерантно и още утре десетината образовани такива ще спретнат протест пред министерски съвет.

    Коментиран от #43

  • 43 аааа

    10 1 Отговор

    До коментар #42 от "Свинщина":

    Хаха!Прав си десетината грамотни,протест ,ще спретнат,вярно!А десетината грамотни бъргълари,държавата обраха!
  • 44 Гост

    31 3 Отговор

    До коментар #36 от "'Ромът":

    Ами г-н циганино, през последните 5 години, всички жестоки убийства и нападения у нас са от цигани. Ако истината е расистка, то тогава ДА, РАСИСТ СЪМ!!!
  • 45 Спиро

    27 4 Отговор

    До коментар #2 от "Герб са българоубиици":

    И БСП дзупаха хоро по циганските махали преди избори. Тогава за пръв и последен път да видя Георги Пирински ухилен до зад ушите. Така че, драги, айде да не са ти само ГЕРБ виновни. Всички се подмазват на циганята преди избори. А най-гадното от всичко е, че вота на един неук циганин, продаден за 2 кебапчета и 100 грама струва точно толкова, колкото и твоят глас. Глас на образован човек, надявам се, чийто данъци покриват и тази сметка - за двете кебапчета и ракията.
    И поумней малко, иначе живота ти е тъмнина.
  • 46 Къде е ген.Неделчев

    18 1 Отговор
    Да поведе танковете и да избие тази измет
  • 47 Hands of doom*

    25 0 Отговор
    Нищо примитивно не виждам в това, да се накаже убиецът с убийство, което не е при неизбежна самозащита или защита на семейството и домът, за мен е най тежкото престъпление. Нагло престъпление, да отнемеш живота на човек за да му обереш парите. Не е като да открадеш или измамиш някого. Това е отнемане на живот, човешки живот и заслужава същото което е причинил на жертвата си.
  • 48 Kamen

    9 0 Отговор

    До коментар #19 от "Съдия Дрет":

    Абе има време за смъртната присъда ...
  • 49 Геноцид

    7 0 Отговор
    Над България!
    Политиците ще се превърнат в диаманти!
  • 50 ....

    8 41 Отговор
    Ей вие журналистите дето насаждате умраза между хората защо не собщихте за убиството на циганин на 20-януари на Бул-Сливница а веднага цигани убили стига със тая умраза

    Коментиран от #51, #70

  • 51 Гост

    32 0 Отговор

    До коментар #50 от "....":

    Смърт по непредпазливост при ПТП какво убийство е? Вие сте толкова нисши и мерзки същества, че чак ми се повдига! Циганите не ставате за нищо, защото сте мързеливи, лъжливи и не искате да учите и да спазвате правила!

    Коментиран от #56

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Радин

    7 23 Отговор
    Най лесно се свири на тая струна. Като ги лишиш от гражданство и какво ? Чии граждани ще ктанат. Паок тук ще ни ги върнат. Не можем да ги избием. Единствения начин е да ги направим като нас. Учене му е майката. Учене и тотално спазване на закона. Не сте в 12 век и не можете с пръст да ги пипнете. Много филми гледате и не мислите. И червените боклуци няма да ви помогнат ако предизвикате гражданска война. А като чета на там дърпате. Ще ни наврете в дъното на историята. Мислете бе хора. Това не е детска игра. Такава игра става играчка - плачка. Четете историята.

    Коментиран от #59, #94

  • 56 ....

    7 28 Отговор

    До коментар #51 от "Гост":

    хора с тая умраза дето се насажда до никаде няма да стигнем и не всички цигани са лоши не ги слагаите под един общ знаменател има цигани и цигани аз съм един от тях

    Коментиран от #62, #69

  • 57 анонимен

    17 0 Отговор
    И щом убиват военните и полицаите къде видяхте държава? е щом след такива съдистични убийства племето още мълчи, къде видяхте народ???
  • 58 hmhmhm

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Връщане смъртното н":

    "Възраждане" се наричат - Костадин Костадинов е войводата!
  • 59 Емил

    24 1 Отговор

    До коментар #55 от "Радин":

    То, хубаво го пишеш, ама иди и виж дали някой ще се интересува какво му говориш. Това е население, което ни мрази и между човекоподобните е популярно да се показват сценки как някой българин пострадал от ромски "герои". И да ги вкараш в училище нямаш начини, и да прекратиш ширещата се педофилия, оправдавана с традиции няма да можеш, и да научиш тази сган да работи няма да можеш. Това беше възможно по времето на комунизма, когато с тях не се церемоняха особено. Тогава нещо се решава и веднага започва да се изпълнява - дали, че ще наложат трудова повинност и учене на занаят в КЕЧ-а, дали, че ще разселят ромски семейства насред българските квартали, за да ги интегрират, дали, че ще изпращат дори насила ромчета в българските училища, за да ги направят нормални граждани... Комунизмът си отиде с всичките си плюсове и минуси и на ви сега демокрация! Държавата е сбирщина от интересчии, които не желаят да наложат единство, интеграция и сила на закона. Какво очаквате сега?! Това са резултатите!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 criminal

    15 0 Отговор
    Абре Българи четох.четох....и пак четох от какво ни е страх....какво ни разделя че търпим това ......еми нека бедни и богати ок..ние бедните с АК47 пък нека богатия пе.ал да го съди .....Евроценности.....
  • 64 Хаджи хаджи Българин

    13 0 Отговор
    Ам че така е като спите! Че кой ви е виновен! Няма да плачете на чужди гробове! Честито европейци и вашите ценности! Евро- атлантически ценности! Бат Роско и Паси ви подкрепят!
  • 65 Хаджи хаджи Българин

    8 1 Отговор
    И всичкото НПО та са молят като папата за вас!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Зомби

    19 1 Отговор

    До коментар #56 от "....":

    Отдалече си личи, че си от бразилците! Не се пише "умраза", а "омраза" ! Учи и чети повече, ако искаш да се образоваш и да не приличаш на мургавите си неграмотни братя!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Сиси Георгиева

    17 0 Отговор
    Кога ще ги видим обесени?
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Tiffff

    6 3 Отговор

    До коментар #36 от "'Ромът":

    ВАПРОС се пише с З !
  • 74 Колю

    8 0 Отговор
    Ако е Българин ,полицай или военен извършител и за най-малкото ,ще му напишат имената , адреса ,снимки да не го забравим, семеен ли е , децата учат еди къде си и т.н. За циганския електорат на партийците това не важи. Те са бъдещето на страната и трябва да се зачитат правата им , нищо ,че само права имат . Те са основата на властващите политици от всички партии и затова си ги развъждат на принципа " С чужда пита ,помен прави " Даже инициали няма вече . Ми пусни им едно фото ,та като ги пусне "Справедливия " Български Съд някой да може да ги снима през оптика. Да видим как им се е отразило делото и евентуален престой една година на почивка ? Тези колко деца с помощи вече имат ? Сега като многодетни пред съда ли ще се явят и снизхождение та да си хранят и възпитават децата как да убиват по хуманно . Или ще правим "Споразумение с признание " . Те адвокатите знаят кое на кого се прави ,дори и да няма право на това. Под масата. Следете изкъсо какво ще стане във Варненски съд. И къде са гражданите на Белослав и Варна или този човек е на 80 и не заслужава бунтове и манифестации. Клошара в мола имаше повече реакции ,ами сега ? Само сигани и Руснаци ли останахте там?
  • 75 Хасанчо

    11 0 Отговор
    Платихте и си данъците за имот и кола ? Винетки и застраховки за около 450 лв взехте ли си ? Май за здравна ще трябва още един данък да се вкара и въобще данъците от работната заплата да са по-големи ,вкл и за пенсията от 240 лв. Тока и водата ,за декември и януари как ще се отразят ,или няма да има проблем щото сме богати ? Питам ,защото тези двамата и цялата им рода и махалата и всички като тях вземат от здравните-те са болни бърза помощ и не стоят пред кабинети да чакат като роби работещи. От пенсионните -те са потомствено освидетелствани че са болни за пенсия от когато могат да я вземат и мъкнат крадено без значение колко е тежко. Ама са болни. От образование -циганче с тройка взима стипендия и само защото е на училище , а българче с работещи родители- минимален доход с праг и успех над 4,50. Нащо не трябва да избиза до определени години само вечер ,а техните на 15 вече деца имат и не важи закон за таковане на малолетни. То било етническа племенна особеност. Българи , време е да покажем на управници от всякакви партии ,че и ние сме племе от свободни хора. Не сме само 80% Дебили. Пълна подигравка с нас чрез законите и не спазването им от политици и цигани.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Хасанчо

    17 0 Отговор
    Към № 50 - Ние гражданска война не искаме ,но тя вече е започната от циганския тероризъм над мирното население от всеки етнос различен от техния. Хората си го казаха и по ТВ и другите медии ,че закони освен на Мешерето ,не ги интересуват и не признават. За тях държавата е това и те имат държава в държавата наравно с бялата мафия. Официалната държава за тях служи само за облагодетелстване и е длъжна да отглежда вътреродовите им кръвосмесителни интелектуално обременени изчадия получени от незаконни бракове .Защо са незаконни -ами пак за пари.Самотна майка с трима мъже и 8 деца .Докато не спре раждането да е циганския основен бизнес ,това ще продължи. Единствения начин на равенство при такова нечовешко малцинство и умишлени бездействия от страна на всички управляващи през годините политици , е ние да се приравним умишлено към тях и тогава те няма да има от къде да цоцат и крадат. И циганите и политиците. Когато започнат новините с -" Обраха и намериха убит възрастния циганин ..... в триетажната му къща ,а Ягуара от пред е задигнат ..." Или " Обраха 2 кг злато от циганския тартор които той даваше на булките за снимки от сватбата ..." Е тогава няма да има гражданска война . То и сега няма да има ,но се замислете за война между бедни и богати ,щото Народа много е набрал срещу партийни олигарси и крадци от всякакъв вид ,пишмян бизнисмени и менки ,цигански престъпления и мафиотски монополи ,та пламне ли то дълго ще гори .Още света се чуди как търпи
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 dedo vi

    14 0 Отговор
    И още нещо . Туземец без завършено поне средно образование без право да гласува , без право на шофьорска книжка но с приоритетно издаване на задграничен паспорт
  • 80 Boxer

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Връщане смъртното н":

    Големите сили нямат интерес България да е добре. Каквото и решение да предложиш, отвънка ще ни попречат . Което обаче не пречи да опитаме...
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Коци

    13 0 Отговор
    Може да направим НПО “ България за Америка “ и да ги изнасяме за щатите с по 1-2 фалшиви дипломи за ракетни инжинери .
  • 83 Българина

    9 0 Отговор
    какво означава ГЕРБ-Гробарите Ебат Родината България, да по желание на САЩ циганите ни избиват и вие ни загробвате
  • 84 Станчо

    7 5 Отговор
    Вие сте си виновни! Имаше един политик с топки, но майките на деца с увреждания го свалиха от власт е.! Няма да стане така!
  • 85 ГосТ

    7 1 Отговор
    Няма никаква надежда за България. Едните ще лъжат,изнудват и крадат наедро,а другите ще колят и тормозят беззащитните за дребни пари. България е по лоша от джунгла,там поне има някакви правила. Отвратително, отвратителна страна.
  • 86 AUT

    6 0 Отговор
    БОЖЕ , БОЖЕ ПАЗИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ . АМИН !!!
  • 87 Гифон

    4 0 Отговор
    Долу гроб, убийците на българския народ.
  • 88 Бойков

    9 0 Отговор
    Страшни боклуци са циганите, винаги нападат жени и стари хора. ИЗРОДИ НЕЩАСТНИ
  • 89 Делиорман

    6 0 Отговор
    По нашия край са малко и по ниски от тревата ама знаят тука българи и турци са едно и бърже се вадят ножчета падат зелки мх не ебаваме ром циганин наред...
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Георги

    4 0 Отговор
    Дано да умрат мъчително мръсните паразити!
  • 92 бял

    6 0 Отговор
    Аре сега мъжете в нета да започнат заканите и после да се заврът в мишите си дупки,щото преди време,на протеста срещу орките бяхме 300 човека
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #55 от "Радин":

    Времената се менят, може и да може да ги пипнем с пръст, че и с нещо друго. Те от стотици години си стоят полу-животни и не искат да стават хора, а ти точно сега ще ги цивилизоваш,мисия невъзможна.
  • 95 Мхм

    4 0 Отговор
    Необразованите цигани вън. Образованите имат право да живеят в България с нас българите без да ни убиват и без расизъм между тях и нас. Само необразованите и радикални цигани биха го направили това. Вън от България. Вън на размножителие без образование. Брекзит.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 добруджанец

    5 0 Отговор
    И при нас има само100%цигански села.Там са си техни.Лошото е турците печелят и ако има кандидат за работа турчин и българин ще изберат турчин. ТИ дпс определят кво ще става.Носят баклава, дават пари,дават агнета и са по добре от нас
  • 100 Антонио

    2 0 Отговор
    Ето кво ще ви кажа ще си дам заплатата на този който гръмне пред очите ми трима мангала анонимноста ще се гарантира.Знаете ли защо защото ми писна от мангалщината или ще се вземат мерки или ще стане по лошо от катуница
  • 101 отчаян от живота в бьлгария

    1 0 Отговор
    аре са да видим оня Цветелин кьнчев ,как ще ги защитава ,както ония дето пребиха скоро военния от град казанльк ,да видим по телевизиите какви льжливи бисери ще говори ,г-н дон цеци ;,едно си баба знае и едно си баба лае,на тоя за какво му плаща дьржавата ,да прави бунтове и престьпления с циганите ли ,и да ги потстрехава .