Last news in Fakti

28 Януари, 2019 20:46 1 793 2

След 6 месеца изправят пред съда Теньо, убил майката на детето си

  • теньо енчев-
  • ивета

След задържането си мъжът направи пълни самопризнания

След 6 месеца изправят пред съда Теньо, убил майката на детето си - 1
Снимка: БГНЕС

Половин година по-късно изправят пред съда мъжа, пребил до смърт жена от Айтос.

Срещу 27-годишния Теньо Е. беше повдигнато обвинение, че на 17 юни миналата година умишлено е умъртвил по особено жесток начин майката на детето си - 19-годишната Ивета Т.

След задържането си мъжът направи пълни самопризнания. Той беше оставен в ареста с мотивите, че може да се укрие или да извърши друго престъпление.

Заседанието по делото е насрочено за 30 януари.

За подобно деяние законът предвижда наказание "лишаване от свобода" от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    3 2 Отговор
    След 6 месеца ще е прехвърлил Дунава и Атлантика и идете го търси. Що за малоумно правосъдие, ако няма съдия който да му прави процес му намирате някой здравеняк с качулка и на площада с една брадва като кокошка и да му шурне кръвчицата, само така изродите на тоя свят ще научат че смъртта е кофти работа.
  • 2 един

    2 0 Отговор
    Имаше един репортаж на Карбовски, в който ставаше въпрос за един като този изверг, който беше пребил смъртоносно жена си, защото му били казали, че му изневерила. Побойникът беше един от последните у нас осъдени на смърт. Както всички репортажи на Карбовски, този беше мъчителен и циничен. Гавра с нещастните стари хорица, които се питаха дали пък синът им не е още жив. Оказа се, че присъдата е изпълнена отдавна, не се знае къде е погребан, старите хора направо се разболяха, бащата получи удар. Все си мисля, че библейският принцип око за око, зъб за зъб, рано или късно ще влезе в сила. Крайно несправедливо е да отнемеш нечий живот, особено на беззащитен човек, каквито са децата или жените, и да продължаваш собствения си престъпен живот. Нещо в хората не им дава мира. Не може така! Какво са 15-20 години лишаване на свобода с възможност с предсрочно освобождаване за жестоко убийство?!