7 Февруари, 2019 12:00 4 902 22

Оръжеен бандит отвлякъл и бил три деца, едното полудяло

  • тихомир нинарски-
  • тихия-
  • козлодуй

След побоя Нинарски и съучастникът му вързали младежите със сезал за железен стълб в полето

След ареста на Тихомир Нинарски-Тихия от Козлодуй, който е обвинен за тартор на банда за търговия с оръжие и лихварство, започнаха да излизат наяве и други негови зверства. Оказва се, че той е вършил още ужасяващи неща години наред в атомната столица. През далечната 1999-а Тихия отвлякъл и пребил три деца, едното от които полудяло от преживения кошмар, съобщи BulNews.

За случката разказа майката на едно от потърпевшите момчета – С.К. от Козлодуй. След ареста на Тихия жената събрала смелост да огласи ужасяващото му деяние, травмирало жестоко сина ѝ.
Около обяд на 1 април 1999 година тогава 17-годишният Иван се разхождал в града с двама свои приятели - на 15 и 16 години.

Изненадващо тримата били пресрещнати от Тихомир Нинарски, който ги обвинил, че са откраднали моторче от гаража му и са го скрили в имота на родителите на едното момче. Децата веднага отрекли обвиненията, но Тихия поискал да се качат в колата му и да отидат до гаража, в който според него било скрито возилото.

Наивните момчета толкова искали да докажат, че са невинни, че без да се замислят тръгнали с Нинарски и негов авер. Вместо да отидат до гаража обаче двамата мъже ги завели в местност извън града. Уплашени децата не смеели да се обадят, а когато колата спряла Тихия и съучастникът му започнали да ги измъкват от автомобила и да ги налагат с все сила.

Пръв под ударите на биячите се озовал най-малкият от тримата, който се опитал да избяга. Нинарски извадил пистолет и стрелял, за да го спре. След това последвал истинският ужас, като момчетата били брутално пребити от двамата мъже. Стигнало се до момента, че младежите признали нещо, което не са извършили, само и само всичко да приключи.

След побоя Нинарски и съучастникът му вързали младежите със сезал за железен стълб в полето и се върнали в града. Там разбрали, че хлапетата не са извършили кражбата, върнали се, развързали ги и ги оставили в полето пребити.

Децата били дезориентирани, тръгнали да се прибират, но падали и губели съзнание. За щастие, случаен човек ги намерил и откарал в болница. Към 20 часа от здравното заведение се обадили на родителите на момчетата и им разказали за случилото се.

Кошмарът се оказва с трайни последици за семейството на най-голямото от момчетата. Въпреки, че Иван оцелял след жестокия побой, животът му действително приключил тогава. След зверството на Тихия момчето лежало с тежки травми в болницата около седмица. След като лекарите изписали младежа, той започва да губи разсъдъка си – често сменя настроенията си, буйства и в крайна сметка отключва шизофрения.

Семейството му прави всичко възможно, за да стабилизира състоянието му, но без успех. Днес агресията на сина им стига до краен предел, като няколко пъти е вкарван в Карлуково и други заведения за психична помощ.

„От тогава всяка вечер сме в ада. Синът ми не е добре и постоянно се влошава. Лекарствата не помагат при изблиците му на агресия. У нас всичко е потрошено, съседите от блока също вече не издържат. Леченията в психиатриите не дават никакъв резултат. Беше художник, много усмихнато и общително момче и си изгуби ума заради Нинарски“, проплака отчаяната майка.

Родителите на Иван са изпаднали в отчаяние не само заради изблиците на сина си, но и заради съдебната система, която е оставила на свобода престъпника, съсипал не само живота на сина им, но и на всички около него. След бруталното нападение прокуратурата започнала разследване, което се проточило цели 5 години. След още толкова време съдебни дела и ходене по мъките през 2009 г. Нинарски бил осъден на 3 години затвор условно. Той трябвало да плати по 20 000 лева обезщетение на две от децата, защото родителите на третото се отказали от заплетената съдебна сага. Родителите на Иван обаче не са видели и лев от него, защото той няма законни доходи.

„Кара скъпи коли, живее в лукс, но няма легални доходи и никой не може да го принуди да плаща за стореното. Така сме в ада цял живот, защото той реално не си получи заслуженото“, споделя отчаяната жена.

По думите ѝ Нинарски се занимава с оръжия още от времето на ужасяващата случка, но никой нищо не правел, за да го спре. Тя се надява поне сега справедливостта да възтържествува и човекът, съсипал живота на нея и семейството ѝ, най-накрая да си получи заслуженото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име като гост

    43 0 Отговор
    Да му пукнат сега дебелият нос!
  • 2 Милен

    7 17 Отговор
    Тоя чичка като го гледам,не ми прилича на такъв бандит!
  • 3 ники анабола

    43 1 Отговор
    Тоя ако беше в САЩ щеше да лежи доживот, гаранция!
    Само в европейския кенеф може да се случат такива неща.
    Извергът заслужава тиха смърт, само трепане за тия боклуци.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 скептик

    26 3 Отговор
    Накрая ще излязат прави някои, че турското робство е било само толерантно и ненатрапчиво "присъствие". Сравнено с демонокрацията, днес.
  • 6 Преброяване на бесните язовци

    39 0 Отговор
    Смърт трябва за такива изруди. Само крумови закони ще ни оправят. Ебахти смешната съдебна система, ебахти смешните закони, ебахти смешните съдии, ебахти смешните прокурори.
  • 7 Съвет

    31 0 Отговор
    Ами родителите на момчето да започнат и те търговия с оръжие,да си купят един пищов и като мернат тоя чичак куршум в челото и плитък гроб в гората,друга оправия няма

    Коментиран от #8

  • 8 нормален

    30 0 Отговор

    До коментар #7 от "Съвет":

    Има. Друга оправия - събираме се всичките жертви на демонокрацията през последните 30г., изриваме авгиевите обори на властта и си оправяме държавата.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 0 Отговор
    Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи.
    Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.
  • 11 Kolio

    16 1 Отговор
    Публичен разстрел, роднините най-отпред.
  • 12 Смотаняци 33

    15 0 Отговор
    Да бе публичен разстрел ще го улеснявам. Лека полека ще го дера.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 jsfk

    14 0 Отговор
    Историята е истинска от зората на мутрите, познавам въпросното момче, полудя след случката, а въпросния чичак да си помисли сега, ако някой направи така с внуците му, как ще се чувства.

    Коментиран от #16

  • 15 Е тва ни донесе настраната "демокрация"!

    16 0 Отговор
    : Една шайка-политици изедници на Народа+глутници от измамници, престъпници и вилнеещи цигани!!!
  • 16 Пръч

    17 1 Отговор

    До коментар #14 от "jsfk":

    Еми сега момчето дето е полудяло да ходи да му свети маслото, няма да го лежи, то е ясно, няма да и да го държат много в психиатрията, пълно е...
  • 17 опус

    0 15 Отговор
    Тоя Тихия е много тих, нема го чуете като дойде за вас - тези дето пишат против него!

    Коментиран от #20

  • 18 СссереМ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ЪРП":

    Пиши по темата червен трол.
  • 19 Борко

    1 3 Отговор
    Пълни глупости доказа се че шизофренията на момчето се е отключила много отдавна преди тази случка.Всички искаха да го вкарат в затвора но не успяха дори плащаха за това нека каже тази майка където въртя делото 10 год .
  • 20 Кажи

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "опус":

    къде да дойдем за теб.
  • 21 възмутен

    4 0 Отговор
    Господа съдии, прокурори, политици-КАК ВИ ИЗГЛЕЖДА ТОЗИ УЖАС?
    ПОЖЕЛАВАМ ВИ НА ВСЕКИ ОТ ВИНОВНИТЕ ДА МУ СЕ ВЪРНЕ И ИЗЖИВЕЕ МЪКАТА И УЖАСА НА СЕМЕЙСТВАТА НА ТРИТЕ МОМЧЕТА!!!
  • 22 Трошач

    1 1 Отговор
    Само разчленяване. Трябва да се реже бано ида му говориш докато умира тоя смрадливец.