Last news in Fakti

8 Февруари, 2019 16:20 4 830 4

Задържаха подпалвача на мерцедес в Айтос

  • айтос-
  • мерцедес

Изгоряла е предната част над дясната гума на лекия автомобил

Задържаха подпалвача на мерцедес в Айтос - 1
Снимката е илюстративна

Районна прокуратура – Айтос внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Аптула М. Той е обвинен за това, че на 06 февруари 2019 г. в Айтос запалил имущество със значителна стойност, а именно лек автомобил „Мерцедес“, собственост на жена от града.

Районен съд – Айтос е насрочил съдебното заседание, което ще бъде проведено днес. Припомняме, че съобщението за горящ лек автомобил „Мерцедес С 220 CDI“ е получено около полунощ на 5-ти срещу 6-ти февруари.

Колата е ползвана от сина на собственичката - 22-годишен айтозлия и е била паркирана на айтоската улица „Георги Кондолов“. Вследствие на инцидента изгоряла предната част над дясната гума на лекия автомобил.

Огънят е потушен от ползвателя, като противопожарния екип дошъл допълнително. При извършения оглед по предния капак и тавана на автомобила са намерени и иззети следи от силно запалима течност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубенов

    6 2 Отговор
    Снимката хубаво е илюстративна, ама да бяхте сложили мерцедес, а то Хонда

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Факти

    3 0 Отговор
    Дибили :)
  • 4 Авто

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хубенов":

    Сузуки суифт!Има и субару с това купе!