Last news in Fakti

11 Февруари, 2019 16:50 9 162 7

Мистерията се заплита! Кой запали Mercedes-а в Айтос

  • айтос-
  • мерцедес

Родителите на "прелъстената девойка" не са имали причина да палят колата

Инцидентът около запаления в Айтос Mercedes се заплита. След като преди два дни се появи информация, че виновните за палежа са родителите на прелъстена девойка, сега става ясно, че въпросните родители нямат причина да стигат до подобни действия.

Оказва се, че въпросната девойка е на 23 години и е бившата съпруга на също 23-годишния айтозлия, който е управлявал запаления автомобил, научи ФАКТИ от отлично осведомен източник.

Кратката версия за случая, която може да бъде подкрепена с официални документи - съдебно решение и договор за покупко-продажба на МПС, е следната:

Бракът между двамата е бил прекратен въз основа на взаимното им съгласие за това с решение на съда от 22.01.2019 г.

Преди сключването на брака, което е станало на 01.09.2018 г., двамата са имали 2-годишен годеж. Поради това е ясно, че не става въпрос нито за прелъстяване, нито за кратка авантюра. Не става дума и за изоставяне, а за прекратяване на брак. При провеждане на съдебното заседание са се явили и двамата и са потвърдили желанието си пред съдията.

И двамата са от турски произход, поради това всякакви намеци за различна етническа принадлежност са ненужни.

Автомобилът е бил придобит по време на брака, като преди развода е бил продаден от двамата съпрузи на майката на момчето, за да се прекрати общата съсобственост. За това момичето получило немалка сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аве

    36 9 Отговор
    Докога, ще ни занимавате с тоя турски сериал ? Не ни стигат тия дет ни заливат от босфор тв и стара тв ми и тук ! Ай запрете се !
  • 2 Бесен Язовец

    31 1 Отговор
    А бе, Факти, какво стана с онзи айтоски цинанин с купената книжка и дет не знаеше даже български и който прегази 2 жени на тротоара в Айтос ?? Нищо не казвате, намериха ли човека, който му е продал книжката, ще го дават ли под съд, циганина още ли е в кауша или вече са го пуснали ????
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 789

    9 4 Отговор
    Bezkraen tursko-ciganski serial v milata nitatkovina.

    Коментиран от #5

  • 5 Неграмотен

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "789":

    Каква татковина бе идиот,пишеш на шльоковица,пък и не пишеш правилно!
  • 6 100% турчин а дано ма на дали

    3 1 Отговор
    Ако мацето е супер кошмарно и грозно. Сега разбирам човека през какво е минал. И аз ако съм и аз ще се оплаша. Даже ще сънувам кошмари след това. Жалко за колата. Това струва пари. Тези пари трябва да се върнат на собственика. Все пак колата е застрахована.
  • 7 Само ЦСКА

    6 5 Отговор
    Абе кво занимавате цяла България, с някакви безпородни, засякани, резаци!