8 Април, 2012 14:41 1 389 0

Семена за посев натръшкаха 15 овце и една крава

  • умират-
  • овце-
  • крава-
  • семена за посев-
  • сливак

Семена за посев натръшкаха 15 овце и една крава. На 07.04.2012 г. в Районно управление “Полиция”- Шумен е получен сигнал, че за времето от 10:00 часа до 11:00 часа на пасище в землището на село Сливак по време на паша умират 15 овце и една крава, собственост на 57-годишен мъж от село Сливак.
Мястото на инцидента е посетено от служители на Районно управление “Полиция” – Шумен, Областна дирекция по безопасност на храните – Шумен и отдел “Растителна защита” – Шумен.
В хода на първоначалните мероприятия е изяснено, че най-вероятно животните са се натровили с изхвърлени семена за посев, които са третирани с препарат. Иззети са семена и опаковки. Работата по случая продължава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА