Last news in Fakti

10 Февруари, 2019 12:33 2 271 17

Мъж отнесе 1000 лева глоба, ритнал жена заради забележка

  • забележка-
  • пловдив-
  • ритник

"Ти знаеш ли колко е скъпа колата, знаеш ли колко пари съм дал за тая кола, ще спирам където си поискам", крещял мъжът

Мъж отнесе 1000 лева глоба, ритнал жена заради забележка - 1
Снимката е илюстративна

Жена бе нападната и ударена от агресивен шофьор след забележка пред пловдивски магазин. На мъжа обаче не му се размина и преди дни бе наказан от съда, пише "Трафикнюз".

Екшънът се разиграл през лятото в квартал "Кючук Париж". Две жени и децата им посетили голяма търговска верига на булевард „Македония”. След като напазарували дамите излезли, но точно пред тях, на пешеходната пътека, спряла лека кола и им препречила пътя. Възмутена от наглата постъпка на водача, едната жена отворила дясната врата и попитала откъде трябвало да премине, като допълнила дали през превозното средство или отнякъде другаде.

Водачът я изгледал и отвърнал да минава откъдето си иска. На този отговор, дамата останала безмълвана и тряснала вратата на колата. Ядосан от показните действия на пловдивчанката, шофьорът слязъл, приближил се до нея и я нападнал. Той я дръпнал за ръката, зашлевил я и я ритнал в лявото бедро. Докато нанасял ударите, обезумелият мъж крещял "Ти знаеш ли колко е скъпа колата, знаеш ли колко пари съм дал за тая кола, ще спирам където си поискам.”

От ритника дамата паднала на земята, а покупките ѝ се разпилели на паркинга. Виждайки как удрят майка му, три годишното дете се разплакало. Насъбрали се хора, на място пристигнала и съпругата на агресивния господин. Тя го дръпнала и двамата потеглили.

Повикана е била полиция. Униформените посъветвали дамата да си извади медицинско удостоверение и да подаде жалба. Разпитани са били свидетели, прегледани записите от камерите.

На следващия ден пострадалата жена посетила болница. Там медиците са констатирали, че тя е с повърхностна травма на главата, контузия на лицето, контузия на ляво бедро и лява мишница, кръвонасядане по ляво бедро.

Не след дълго агресивният мъж е бил установен и му било повдигнато обвинение за причиняване на лека телесна повреда по хулигански прояви.

Преди дни магистратите от Районен съд се произнесоха по казуса. В заседание обвиняемият признал за деянието и изразил съжаление за стореното. Очевидците на грозната сцена, също били призовани, за да дадат показания какво са видели.

След разпитите и след запознаване с всички доказателства, магистратите решиха да освободят от наказателна отговорност мъжа и да го накажат с административна глоба. Размерът на санкцията е 1000 лева, както и разноските по делото.

Решението подлежи на протест и обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    16 4 Отговор
    Защо не ми каже това на мен???Хахаха голям бой ще падне.Може и да ме бие,но ще се пробвам.

    Коментиран от #6

  • 2 Васил

    18 2 Отговор
    Егати смешката за лек удар глоба 1000 лева за убийство две години или условна??????
  • 3 гост

    17 1 Отговор
    В Пловдив ако имаш парици и си готов да плащаш, нямаш проблеми с прокуратура и съд. Корупцията одавна е изяла този град, прояден от всяка една страна.
  • 4 Оппа

    21 0 Отговор
    Предполагам, че свидетелите са си гледали сеира типично по български. Тоя господин дали са му били проблем тези хиляда лева? Имаш ли пари в тая кочина наречена България си безсмъртен.
  • 5 додо

    29 1 Отговор
    Не разбрах само каква е разликата да нарушаваш правилата с кола от 50000лв, или от 2000лв? И защо се е разминал само с 1000лв глоба този простак? Трябваше поне условно да го осъдят! Да бие жена пред очите на детето и... бих го смазал ! Лошото е че в България вече няма мъже. Всички са джендъри - гледат сеир никой не се намесва в нищо. Лошото е че някога и вие може да се окажете на мястото на слабия и малтретирания и тогава няма да се намери кой да ви защити!

    Коментиран от #11

  • 6 Ха-ха

    2 30 Отговор

    До коментар #1 от "Брат ми":

    Ела да тръшнеш вратата на моята кола, и наистина ще падне голям бой! Тая психарка за каква се мисли, че да уврежда чуждо имущество? Да, забележка може да направи, но пусне ли ръцете в действие, и аз бих я ошамарил. Теб също...

    Коментиран от #8, #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Zax

    17 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ха-ха":

    Пътищата са обществена собственост и местата на които може да се спира са строго определени! Ако е имало някакъв проблем с колата да я беше осъдил вместо да я бие.
    А с тия приказки е много ясно какъв си и какъв не си...

    Коментиран от #13

  • 9 ЕХА

    2 0 Отговор
    колата и жената не давам..простотии балкански.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 hater

    8 0 Отговор
    малка е глобата като за таз скъпа кола
  • 13 kral

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Zax":

    как той ще я осъди като той самия е нарушителя?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Катила

    4 0 Отговор
    За тоя катил дето е дал толкова "много" пари за тази кола е следвало да му се наложи подобаващо наказание от минимум 5-10 хиляди евро и условна присуда с 3 годишен изпитателен срок както и 250 часа обществено полезен труд. Да преосмисли моралните си ценности и да поднесе извинения на обществеността.
  • 17 кви кви

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ха-ха":

    Ше дойда,ама ще ти сложа главата между колонката и вратата като затръшна