Last news in Fakti

26 Февруари, 2019 17:09 20 644 35

Потрошиха и трите коли на семейство

  • потрошени коли
Потрошиха и трите коли на семейство - 1
Снимка: shutterstock

Неизвестен извършител изпотроши стъклата на три автомобила, паркирани пред жилищен блок в Пловдив. На неприятната гледка се натъкнал вчера сутринта 34-годишният Красимир Делев, който е собственик на една от колите, а абсурдът в случая е, че останалите две също са на семейството му.

Автомобилите Форд, Ленд Ровър и Ауди били паркирани пред дома им, който се намира близо до Спортното училище в район „Западен“. Красимир се занимава със строителни дейности и не смята, че може работата му да е свързана с вандалщината.

„Нямаме врагове, нито недоволни клиенти. Това е първото посегателство срещу семейството ми и не мисля, че има личен мотив“, коментира Красимир пред TrafficNews.bg.

Според него е възможно вандалщината да е провокирана от липсата на достатъчно паркоместа в района, но няма конкретни подозрения кой съсед е способен на подобна агресия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEEP

    82 13 Отговор
    Много лесно се установява - наблюдаваш няколко поредни дена, кой спира на тези места и няма вдигнати чистачки или други мизерии по колата и разбираш, кой е наглеца. Обикновенно е някой, дето си мисли, че местата пред блока са му бащиния.

    Коментиран от #6

  • 2 ПОЗНАТО. ЦЪРВУЛИ С ПО ПЕТ КОЛИ

    34 12 Отговор
    КОИТО ГИ ПАРКИРАТ ПОД ТЕРАСАТА СИ ПО ДАЛЕЧЕ НЕ МОЖЕ ВСЕ ПАК СА ДЪРТИ НА 34 Г. И ПОЙЧИ ОТ ПЕТ КРАЧКИ ДО ВХОДА НА БЛОКА МУ ИДВАТ ТЕЖКО ....
  • 3 Буко Баламата

    32 4 Отговор
    Скоро и в София.
  • 4 Гост

    85 12 Отговор
    да купи още 4 коли и да ги паркира пред блока.
  • 5 от село

    35 3 Отговор
    аз за това си ги паркирам в двора. Ако живеех в блок едва ли щях да държа на улицата бракма за повече от 1000лв
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ИВАН

    62 16 Отговор
    Охх, на мама нагличкото красимирче, то честно бизнесменче, и няма врагове, ама народа е беден и озлобен, сори

    Коментиран от #32

  • 8 hmhmhm

    71 7 Отговор
    Паркирай сто коли и после се чуди.
  • 9 Квазимодо

    12 0 Отговор
    Зарязан любовник/любовница ....
  • 10 Vandal

    72 12 Отговор
    "Останалите две също са на семейството му." :-) Да ви кажа изпотрошил съм сума ти коли и НИТО ЕДНА случайно. Винаги е имало причина. Много добре знам колата на която посягам на кого е. Често това са хора, които го дават тежко и не се съобразяват с другите. Пробвал съм с кавги и разправии и не помага. Ама като намери камък в колата и повече не се вижда. Възмездие има само за онези които го търсят. Причината в случая е, че не достигат местата за паркиране и вероятна арогантност на собствениците.
  • 11 психолога

    16 50 Отговор
    тези методи най често ги прилагат комплексирани цървули с мъничко пикало

    Коментиран от #13

  • 12 Порно

    65 2 Отговор
    Така става, когато живеещи в двустаен карат 3- 4 дарака. Ако имате 3 такива семейства във входа и проблемите са налице.

    Коментиран от #15

  • 13 Vandal

    49 8 Отговор

    До коментар #11 от "психолога":

    До Психолога:
    Ако не сте забелязал, големите пикала държавата ги реже. Не че има проблем да се сбиеме, но вече не става така. Демокрацията не обича мъже и големи пикала. Вече е пробвано, повярвай ми. А имам семейство, където трябва да се прибера усмихнат с разрешени проблеми и с пари, а не със съдебни решения. Психологията я остави за университетите.

    Коментиран от #14

  • 14 психолога

    13 40 Отговор

    До коментар #13 от "Vandal":

    реализиран и нормален човек„би ли решавал каквито и да било проблеми с агресия и злоба?

    Коментиран от #18, #25

  • 15 Нони

    47 5 Отговор

    До коментар #12 от "Порно":

    .'...'........ бизнесмен,живее в блок ,в един апартамент и спира три коли.Това е масово явление напоследък,щото дараците са почти без пари и автокъщите са заринати.Най голямото щастие на бае ви Ганя в момента е да има дрънгел за две,три хил лева и ако може телефон пак за толкова.Бизнесменчето правилно е разбрало за какво иде реч
  • 16 Жоро Джизъса

    17 25 Отговор
    Как ще ги стигнем американците??Май никък-ами те като всички семейства имат по 4-5коли,тях какво да ги правим?Човека има три коли-значи толкова му трябват-една за него,една за жена му и една за детето му .Дай сега на всички в Бг.които имат повече коли да им ги трошим?????Вярно ганьовска работа!
  • 17 Жоро Джизъса

    5 17 Отговор
    Помислете и стига сте писали глупости!
  • 18 Vandal

    17 7 Отговор

    До коментар #14 от "психолога":

    До психолога:
    Къде си, психоложе? Тази дискусия доскуча донякъде. Първо! Погледни си правописа и пунктуацията! Прави лошо впечатление. Второ! Ако искаш да ставаш психолог, излез от познатите ти архетипове. "Лошите" са изобретателни. Трето??? Какво мислиш за манипулираните гласове в постовете? Честно да то кажа, доста е лесно.
    За всички други читатели. ИЗВИНЕТЕ МЕ! Просто къркам една вносна бира и съм склонен към откровения.
  • 19 Такси

    2 13 Отговор
    Нека има дараци но данъка да е 300 лева. Направи си ДАП тогава.

    Коментиран от #34

  • 20 Къртя зъби, поря задници!

    34 11 Отговор
    Ама що да не кара 3 коли!? Защо да няма 3 телевизора?! Защо да няма 3 телефона?! Ааа?? Вие по колко имате бе Мижитурки!? Ако му трябват 10, да си купи 10, нали си плаща данъците, застраховките, винетките, ГТП, кво мрънкате, като няма достатъчно паркинги, ще паркира където може. На вас ако ви трябват 3 коли, имаш средства за покупка и подръжка, няма ли да ги купите, Аа!?

    Коментиран от #35

  • 21 Три коли

    10 5 Отговор
    Много са. Няма какво да се чуди-да си купи нови коли, но с паркоместа. Да не търси проблеми на работа или любовници.
  • 22 Къртещия и порещия е прав.

    16 1 Отговор
    Като се строи трябва да се мисли и за това. Това е проблем на всеки град и зависи от институциите които отговарят за това. Най добре е в къща ако може.
  • 23 Фифи

    8 27 Отговор
    Спирам от три години на едно и също място, и кучетата знаят къде, идва си някой от село и си оставя колата за по седмица на това място, на третата седмица му боднах гумата, пича не разбра че е умишлено следващия път му боднах и двете гуми от тогава не съм го видял......

    Коментиран от #30

  • 24 Фифи

    4 17 Отговор
    Спирам от три години на едно и също място, и кучетата знаят къде, идва си някой от село и си оставя колата за по седмица на това място, на третата седмица му боднах гумата, пича не разбра че е умишлено следващия път му боднах и двете гуми от тогава не съм го видял......

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Тексаския Шериф Уокър

    18 2 Отговор
    Вместо 3 коли е трябвало да вземе 2 коли и пистолет и да видим кой е най луд. Докато пука гумите получава изстрел у газо и после по един в колената и отива да бере душа в болницата, после на инвалидна количка и те така спомен за цял живот - ще се научите тарикатчета че като бараш чужда собственост може да ти истине мястото.
  • 28 Сканди

    17 1 Отговор
    един наглец попаднал на друг наглец -каквото потърсило това се отзовало --- защо не е докарал и строителната си техника и да заеме цялата улица --значи останалите от блока боб са яли --този умник не знае че ли на един апартамент се полага само едно парко място пред блока на улицата Вие какво мислите че заслужава този -дето си мисли че е БОГОПОМАЗАН
  • 29 бай хой

    7 0 Отговор
    забравил да плаща на строителите си
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Кума Лиса

    10 0 Отговор
    Чудех се къде живеят селяните. Сега ми е ясно, че гетата са се превърнали в психодиспансери без адекватно лечение.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 незнайко

    6 1 Отговор
    Ако колите стоят от дълго време неподвижни, това е причината за случилото се. В нашия блок има индивид с 3 коли, 2 от които не са в движение но стоат и заемат паркоместата ! Още никой не им е посегнал но сигурно и това ще се случи !!!
  • 34 Дидо.

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Такси":

    Ако ги кара-да.Но ако стоят паркирани и само заемат място-не.
  • 35 Joe Black

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Къртя зъби, поря задници!":

    Да прав си, защо НЕ? който може нека си купи 1000 коли....само дето на един апартамент има по едно парко място не 1000! Като иска да има повече коли да си намира къде да ги паркира, за да не се спира в парковете на тротоарите и т.н. Но не е виновен човека, че в малоумно управляваната ни родина няма правила и всичко е пари. Катафалка с ремарке няма запомнете го това, бъдете хора преди всичко колкото и пари да имате НИЩО НЯМА ДА ЗАНЕСЕТЕ!