30 Март, 2021 15:55 3 190 5

Екшън в Панагюрище! Джип потроши спрели коли и се вряза в магазин, издирват водача

  • джип-
  • потрошени коли-
  • панагюрище

Според първоначалната информация един от участниците в инцидента е син на известен панагюрец, който неведнъж е имал проблеми с органите на реда

Екшън в Панагюрище! Джип потроши спрели коли и се вряза в магазин, издирват водача - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Екшън се е разиграл снощи в центъра на Панагюрище. Джип е блъснал няколко паркирали автомобила, а след това се е ударил и в магазин, съобщи TrafficNews. След инцидента водачът на джипа е напуснал местопроизшествието, а полицията е открила колата извън Панагюрище.

От пресцентъра на ОД на МВР в Пазарджик съобщиха, че в момента се водят следствени действия. До момента е известно, че в джипа са били група младежи, като са избягали след като изоставили колата. От полицията изясняват самоличността им.

Според първоначалната информация един от участниците в инцидента е син на известен панагюрец, който неведнъж е имал проблеми с органите на реда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zeus

    34 0 Отговор
    Сина на кмета е карал, кажете си го, имам инфо от приятел, който живее там ;)
  • 2 гост

    8 6 Отговор
    Беше Тиквата от банкя...Счупи държавния джип и избяга с кола на нсо !!!
  • 3 Доа

    5 0 Отговор
    Големите Тарикати
  • 4 СтандартътГЕРБ

    11 1 Отговор
    Защо никой не говори за наркотиците в България?
  • 5 вижда се

    11 2 Отговор
    Гербериската сган убива робите на поразия , без никакъв проблем !!!