27 Февруари, 2019 17:30 1 939 9

Обвинената в източване на 400 000 лева се прибира у дома

  • банкерка-
  • нова загора-
  • биляна манчева

Самата тя отрича обвиненията

Обвинената в източване на 400 000 лева се прибира у дома - 1
Снимка: Грамофона

Мярката за неотклонение на 29-годишната банкерка Биляна Манчева бе променена на домашен арест. Това постанови състав на Апелативния съд в Бургас.

Младата жена беше задържана след като финансов одит установи, че в банковия клон, който тя управлява липсват над 400 хил. лева.

Според обвинението, източването на средствата е започнало три месеца след като Манчева е назначена за директор на банковия клон в Нова Загора.

Самата тя отрича обвиненията, а днес се оплака от условията в Сливенския арест:

„Честно да ви кажа, не издържам, сънувам кошмари. Допреди две седмици бях успешен мениджър, а сега стоя на 1 квадратен метър и не знам какво се случва“, разказа през сълзи банкерката, цитирана от "Грамофона".

Защитата ѝ също твърди, че няма доказателства огромната сума да е у нея. Липсвали дори първични счетоводни документи с нейния подпис и преки доказателства за каквито и да са големи транзакции, които тя да е правила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    14 7 Отговор
    И? Веднага се сещам за една кметица и съдебните й неволи... И май ставаше дума за по-малка сума, а и всичко миришеше на подхвърляне.
  • 2 филанкиши

    14 2 Отговор
    "ИЗТОЧВАНЕ"или "ОТКРАДВАНЕ"!?
    И аз си "ИЗТОЧВАМ" вино от мазето!
  • 3 ГосТ

    3 2 Отговор
    Евала! 😂
  • 4 бг съд

    2 1 Отговор
    Айде де време беше
  • 5 Mорук

    3 3 Отговор
    ААА сега започват и болежките и бг е тъй
  • 6 Дано

    9 0 Отговор
    Момичето е невинно ! Някой успешно е използвал наивноста и !
    Дано разследващите го намерят!
  • 7 туй беше

    7 0 Отговор
    Мошеници са използвали че е нова и наивна ! Намерете ги ! Ако изобщо следствието има това желание !!!!! И компетентност !
  • 8 Аз казах

    5 0 Отговор
    Момичето е невинно,комшийка ми е.за каквото и да я потърсиш винаги е насреща.сигурно това е вътрешна работа и тя е опрала пешкира.трябва да си много тъп да прехвърлиш пари в твои сметки и да си мислиш че ще ти се размине а тя не е такава.освен това няма как да стане без разрешение от централата тъй като се следят всички по големи транзакции.
  • 9 Аз ,Врчанката

    1 0 Отговор
    Да намерят престъпниците! И аз,като гледах,това момиче по новините,не ми направи впечатление да е извършила,такова деяние. Според мен това е дело на стри и обиграни служители на банката,които много добре знаят,как да действат и накрая, на кого да препишат вината.