Last news in Fakti

13 Март, 2019 17:41 2 670 3

Съседи на убитата в Динабад: Синът ѝ я е намушкал

  • убийство-
  • жена-
  • дианабад

Мъжът често се напивал и заключвал майка си отвън

64-годишната Розалина Цанкова, която беше намерена мъртва в дома си в столичния квартал Дианабад късно във вторник, най-вероятно е станала жертва на семеен скандал. Жената е убита след удар с нож в гърдите, съобщи TrafficNews.bg. От полицията обявиха, че има задържан за убийството. Според съседите най-вероятно това е нейният син.

Криминалистите смятат, че убийството е станало още в неделя. Розалина е работила в кухнята на столичен хотел и след като не е отишла на работа два дни, нейните колеги са дошли да я търсят.

Според съседите на жената синът ѝ живеел в апартамента, но понякога преспивал другаде и не се прибирал. Двамата често влизали в разправии, най-вече заради пиянството на мъжа. Често се случвало почерпеният син да се заключва в жилището и да не пуска майка си да влезе, когато тя се прибирала от работа.

Налагало се Розалина да търси подслон при комшиите, а един от тях дори два пъти разбивал вратата, за да може тя да влезе в дома си.

Самата Розалина била е добри отношения с всички в блока. Не се е оплаквала да е бита от сина си, а и не се е появявала с видими белези.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сега ще бутаме ли

    0 6 Отговор
    Българското гето в Дианабад? Каракачамаковата контрацепция го налага 459
  • 3 Димитров

    9 1 Отговор
    Тъжна ,много тъжна история...