Last news in Fakti

14 Март, 2019 12:10, обновена 14 Март, 2019 12:11 3 655 5

Задържаха мъжа, заклал майка си в София

  • 64-годишна-
  • убийство-
  • дианабад

42-годишният обвиняем е заловен в хотел в столицата на 12 март

Задържаха мъжа, заклал майка си в София - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

42-годишен мъж е задържан за убийството на майка си. Той е бил открит в хотел на 12 март - два дни след извършване на престъплението. Новината беше споделена на брифинг от градския прокурор на София Емилия Русинова.

По-всяка вероятност деянието е извършено на 10 март вечерта. Сигналът в полицията е подаден на 12 март от съседи, след като колеги на починалата са я потърсили, тъй като не се явила два дни на работа.

От събраните доказателства става ясно, че умъртвената 64-годишна жена е била прободена около 15 пъти в областта на гръдния кош и корема. Прорезно-прободни рани има също по лицето и ръцете.

По думите на Русинова, по установеното до настоящият момент, тежкото престъпление е извършено след употреба на алкохол от страна на обвиняемия.

42-годишният мъж е задържан за срок от 72 часа. Утре той ще бъде изправен пред Софийския градски съд. От прокуратурата искат най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража".

Арестуваният мъж има няколко криминални регистрации, но не е осъждан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клюкар

    23 2 Отговор
    Народа изперка тотално

    Коментиран от #3

  • 2 Оппа

    15 1 Отговор
    Стигнахме американците!
  • 3 Мордекай

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "Клюкар":

    Не мисля , че действията на един алкохолик са някакъв ориентир за състоянието на народа

    Коментиран от #4

  • 4 Инспектор стрезов

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мордекай":

    Истината се ражда от алкохола лошото е обаче че в полицията Никой не се е сетил да даде на заподозряния едно шише уиски и след това да го разпита
  • 5 boticha

    3 0 Отговор
    И преди 30г. Имаше алкохолици,но не убиваха майките си...”правова държава,демокрация,европейски ценности.”....дрън дрън.Съдебната система е куца и липсва МВР